Mia jakke

Fra: 35.00 kr

Nydelig jakke fra Hillesvåg

Mia jakke strikkes i Vilje lamull. Du kan kjøpe oppskriften enkelt her, og den fins i pdf som man kan laste ned. Eller du kan lett lette til garnet.

Størrelser: S – M – L – XL

Overvidde: 94 – 104 – 111 – 121 cm

Hel lengde: 61 – 62 – 65 – 67 cm

Undererm lengde: 44 – 46 – 48 – 49 cm

Pinneforslag: strømpepinner og rundpinner 2,5 – 3 og 3,5 mm.

Tilbehør: 9 – 9 – 10 -10 knapper

Garnalternativ

Jakken har en strikkefasthet på 25/10 som gjør at du også kan bruke disse garnene som alternativ

Ask

Sølje

Jakken strikkes frem og tilbake etter diagram og har nydelig struktur. Først strikkes bolen så ermene før det settes på samme pinne og felles med rundfelling.

Jakken strikkes i Vilje som er et deilig lamull garn fra Hillesvåg.

Litt om vilje

Vilje lamullgarn er spunnet av norsk lamull C1 Fin, 28 micron. Det betyr at det kun er de fineste fibrene fra Norsk kvit sau som får være med i produksjonen av Vilje lamullgarn. Ull fra sauen er svanemerket og har flott krus og spenst. Det gjør denne fiberen velegnet til luftige, myke og lette kardegarn.

Hillesvåg Ullvarefabrikk har satt økt miljøfokus på bruk av fargestoffer i vår produksjon. Vi markerer dette ved å kun bruke GOTS-godkjente fargestoff i vår fargeserie til Vilje lamullgarn. GOTS (Global Organic Textile Standard) stiller krav til at fargestoffer er biologisk nedbrytbare og giftfrie. Det ferdige produktet kan ikke inneholde allergener eller rester av farlige kjemikalier. GOTS-godkjent fargestoff er tillatt i økologisk produksjon av garn og tekstiler.

Vilje lamullgarn er et mykt og spenstig håndstrikkegarn som kan kombineres med Sølje pelsullgarn.
100 g = ca 375 m. Nm 7,5/2, 2 trådet, 100 % norsk ull.
Leveres i hesper à 100 g.
Strikkefasthet: 25 m x 32 p = 10 x 10 cm på pinnenr. 3.

Behandling av ulla

Det anbefales å håndvaske plaggene med mild ullsåpe etterfulgt av sentrifugering i vaskemaskin før plaggene legges flatt for tørking.

Såpen vi anbefaler til Vilje er På stell sin ullvask.  Den er mildt og god med ulla og vil være med å gjøre den mykere. Du kan også bruke Soak som du slipper å skylle ut. Den vil ikke behandle ulla på samme måte og være med på å gjøre den mykere. Men det er jo veldig deilig å slippe å skylle den ut:)

Mia jakke er en fin jakke til å bruke på kjørlige sommerkvelder, eller på utsiden av penkjolen i julebordsesongen. Strikk den i nøytral farge å bruk den året rundt. Eller frist opp antrekket med en lekker farge!

Du kan se hele fargekartet til vilje her

Er det en farge eller en kvalitet fra Hillesvåg du gjerne skulle hatt, men vi ikke har så er det null problem. Send oss en mail til post@tittinngarn.no så tar vi inn alt! Ikke noe krav om minste antall. Så du kan bestille 1 hespe i en kvalitet vi ikke engang har. Vi ordner det uten noe problem.

 

 

ProductQuantity

Vilje

350 – 400 – 450 – 500 G - obs hespene kommer i 100g

999 på lager


1-5 Dagers levering i hele Norge
Betal raskt og trygt med Klarna eller Vipps-

Varenummer: 102352 Kategorier: , , , ,
Brands:Hillesvåg