Nettbutikk

Viser 1–20 av 1997 resultater

 

Velkommen til Titt Inn Garn nettbutikk, alt til strikking, hekling og broderi

På denne siden kan du finne alle våre tusenvis av produkter. Vi har noe for enhver strikker, broderer, hekler,  syerske eller flittige håndarbeider. 

 

I vår nettbutikk vil du blant annet finne: Bøker, broderi, garn, garnpakker, knapper, vesker og bager for oppbevaring av strikketøy, strikkepinner og heklenåler. Vi har også et bredt sortiment av såpe for ull, strikkeoppskrifter og te, kaffe og søtsaker som en kan kose seg med imellom strikkeøktene. Du vil også kunne finne tilbehør til strikking, hekling, broderi og sying samt gode tilbud på diverse produkter.

 

Vi strever alltid etter å kunne tilby produktene som våre strikkevenner etterspør. Derfor er vi alltid tilbøyelige for å høre fra deg om det er noe du savner i vår nettbutikk. Gi gjerne lyd fra deg på vår facebook-side dersom du savner et produkt eller lurer på noe. Vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg, og/ eller se på mulighetene for å inkludere ditt savnede produkt i nettbutikken.

 

Litt om våre forskjellige kategorier

 

Bøker

I denne kategorien vil du finne flotte bøker relatert til strikking, norsk håndverk, broderi med mer. Dersom du ønsker noe spennende lesestoff så vil du utvilsomt kunne finne mye spennende å lese i her. La deg inspirere av spennende tekster om nye strikkeoppskrifter til barn, voksne, ungdommer og alt imellom. 

 

Broderi

Broderi er et unikt og spennende norsk håndverk som vi er stolte av å kunne videreføre til nye generasjoner gjennom vår nettbutikk. På broderi-kategorisiden vår finner du ferdige og vakre broderier som er klare til å henges opp, broderistoff, broderinåler og såklart broderigarn.

 

Garn

Strikking uten garn er som å stå på ski uten ski, det går simpelthen ikke. Derfor er dette utvilsomt vår viktigste kategori. Vi streber alltid etter å ha et bredt og oppdatert garnsortiment med garnkvaliteter fra de største og kjente norske produsentene som Sandnes Garn og Rauma Garn.

 

Ettersom at det er mye innovasjon innenfor garn-bransjen, med stadig nye preferanser og garnkvaliteter som utvikles så oppdaterer vi vårt sortiment stadig. Derfor har vi kvalitetsgarn fra innovative og spennende produsenter som Du Store Alpakka, Knitorama, Knit Me med mer! I skrivende stund har vi kvalitetsgarn fra over 15 forskjellige produsenter, og vi er helt sikre på at fremtiden vil bringe flere nye og spennende produsenter.

 

Garnpakker

Det medfølger dessverre ofte mye bryderi når man skal lese av ingrediensene til en oppskrift, for så å lete de frem selv. Noen ganger velger man feil strikkefasthet, garnkvalitet, farge eller en kombinasjon av alle tre. Nettopp av den grunn så samler vi sammen flotte garnpakker med riktig type og mengde garn tilhørende bestemte oppskrifter. På denne måten er du sikker på at du får med deg akkurat det du trenger for å realisere et ønsket strikkeprosjekt.

 

Knapper

En knapp er så mye mer enn kun en knapp. Det er en utsmykning, pyntegjenstand og samtidig det som binder sammen hele konstruksjon og holder det lukket. Nettopp av den grunn har vi mange vakre og sterke knapper i måte metall og treverk.

 

Oppbevaring

For å hindre strikketøyet i å bli skadet bør det oppbevares trygt. Derfor har vi mange flotte vesker og bagger som er spesielt utformet for å bevare strikketøy trygt. Med våre oppbevaringsløsninger for strikketøy kan du trygt ta med det ditt prosjekt når du skal ut å reise, uten å være redd for at masker skal løsne i vesken din.

 

Pinner

Det skal godt gjøres å strikke uten pinner. Kanskje det er mulig hvis du har verdens mest flittige fingre. Det har dessverre ikke de fleste av oss, og nettopp av den grunn så har vi mange flotte strikkepinner og heklenåler i vårt sortiment. Vi er sikre på at du vil finne akkurat den pinnen du leter etter.

 

Rengjøring

Ditt hjemmestrikkede plagg er noe du har lagt lang tid og energi i. Derfor bør kun det flotteste rengjøringsmiddelet brukes for å holde det rent og pent. Vi har flotte naturlige og skånsome såper for ullvask som egner seg til maskinvask og håndvask.

 

Strikkeoppskrifter

Utvid dine strikkekunnskaper med flotte oppskrifter fra kjente designere og utgivere. Dersom du ser etter noe konkret som en bestemt lue eller genser så er det stor sjanse for at vi har den rette oppskriften. Vi har i skrivende stund over 400 strikkeoppskrifter, finn din nye favoritt!

 

Til strikkeren

Fyll på med litt energi mellom strikkeøktene. Vi har et flott sortiment av forfriskende godsaker som te, kaffe og diverse godterier som gir deg energi-supplementet som du trenger for å holde det gående litt til.

 

Tilbehør

I denne kategorien finner du litt av hvert. Her finnes det utstyr til blokking, diverse elastikk, maskemarkører og lapper for å nevne noe. Dersom det er noe du leter etter som du ikke fant blant våre øvrige kategorier kan det være verdt å ta en titt på tilbehør-siden vår.

 

Tilbud

Dette er siden for deg som ikke tar til takke med våre lave konvensjonelle priser. Her legges det jevnlig ut garn, oppskrifter og annet strikke, hekle og broderirelaterte godsaker til spottpris!

 

Gode priser

I tillegg til å ha gode tilbud og avslag, så har vi faste lave priser på det meste innenfor strikking, hekling og broderi. Dette oppnår vi ved å drive steinharde forhandlinger med våre leverandører og drive en effektiv forretning. Dette gjør vi for å sikre våre kunder en god, rettferdig og svært konkurransedyktig pris på kjente varemerker.

 

Kundeservice

Våre strikkevenner kan alltid ta kontakt med oss på vår Facebook-side dersom det er noe de måtte lure på. Ingen henvendelser er for trivielle. Dersom det er noe du savner i vår nettbutikk så er vi alltid åpne for forslag til hva vi kan ta inn av varer i vårt sortiment. 

 

Av strikkere for strikkere

Som engasjerte strikkere er vi en del av miljøet vi betjener. Dette gir oss en unik innsikt i trender, preferanser og ønsker, og sikrer deg en strikkebutikk med et solid fotfeste innenfor strikkemiljøet.

Fra: 792.00 kr
55.00 kr
-50%
89.00 kr 44.50 kr

Garnpakker

Glimre

1,200.00 kr

Garnpakker

Skappelgenser

1,750.00 kr

Garnpakker

Solkyss

1,750.00 kr
-35%
69.00 kr 45.00 kr
399.00 kr
14.00 kr
18.00 kr
18.00 kr
18.00 kr
18.00 kr