Kjøp Sandnes tynn silk mohair med belte Garn 6042
Tynn silk mohair

Tynn silk mohair

99.00 kr

Fiberinnhold:
57% mohair, 15% ull og 28% Silke
Strikkefasthet: 24-18/10
Anbefalt pinne: 3-5
Løpemeter: 25g = 212m

(2 omtaler)

Få tilbake opptil 1 kroner!

 

  • Trygg betaling med Klarna og Vipps
  • Rask levering over hele Norge
Alltid 100% trygt og sikkert

Spesifikasjoner om Tynn silk mohair

Tynn Silk Mohair gir florlette plagg og egner seg bra til å strikke sammen med andre kvaliteter for spennende effekter.
Fiberinnhold:
57% mohair, 15% ull og 28% Silke
Strikkefasthet: 24-18/10
Anbefalt pinne: 3-5
Løpemeter: 25g = 212m

 

Mer om Tynn silk mohair

Sandnes garn er et norsk selskap som produserer 100 % naturlig silke og mohairgarn. Det ble grunnlagt i 1869 og har vokst til en av de største produsentene av garn i Europa.

Tynn er en type tekstil laget av silke og mohair. Det brukes ofte til å lage klær, sengetepper, sjal, skjerf, gensere, tepper, etc.

Tynn silk mohair er en naturlig fiber som brukes til å lage høykvalitets garn. Den har en unik og allsidig tekstur som kan brukes i mange forskjellige applikasjoner.

Bruken av fiberen i produksjonen av garn, stoff og til og med papir har ført til dens popularitet over hele verden.

Det unike med denne typen fiber gjør det vanskelig å produsere og bearbeide i stor skala. Sandnes Garn-bedriften bruker avansert teknologi til disse formålene og er i stand til å produsere denne typen fiber i stor skala.

Tynn silk mohair er en ny type garn som er laget av avfallssilken fra silkeormen. Prosessen med å lage dette garnet er miljøvennlig og det produserer mindre avfall enn tradisjonelle metoder.

Denne typen garn har en myk, silkeaktig følelse og kan brukes til å lage plagg som skjerf, luer og gensere. Den har også en attraktiv glans som vil få varene dine til å skille seg ut i mengden.

Tynn silkemohair er en type naturfiber som brukes til veving og strikking. Den har en høy glans, noe som gjør den perfekt til mange formål.

Tynn silkemohair har blitt brukt i produksjon av klær, tilbehør og andre produkter. Det brukes også i produksjon av tepper, tepper og gardiner.

Tynn silk mohair er en type garn som er laget av silke og ull. Det er også kjent som kashmirmohair, og det har blitt brukt i produksjon av klær siden 1800-tallet.

Bruken av Tynn silk mohair i klær har økt kraftig de siste årene på grunn av dens mykhet, holdbarhet og luksuriøse følelse. Dette garnet finnes i de fleste luksusmerker som Gucci, Louis Vuitton, Hermes, etc.

Tynn er en ny linje med silkemohair-garn fra Norge. Selskapet Sandnes Garn bruker den nyeste teknologien for å produsere sine produkter og har kunnet lage en rekke farger som ikke er tilgjengelig andre steder.

Tynn er et eksempel på hvordan innovativ teknologi kan hjelpe bedrifter med å vokse sin virksomhet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 25 g
Dimensjoner 1 × 1 × 1 cm
Fargekode Sandnes

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leverandør

Løpemeter

Strikkefasthet

, , , , , , , ,

Tykkelse

Fiber

, ,

Superwash

Egnet til

Pinnetykkelse

, , , , , ,

2 omtaler for Tynn silk mohair

  1. Henrik Park

    Helt fabelaktig garn. Anbefales!

  2. Ann-Helen

    Tynt garn, fint som følgetråd!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *