Handekurven

2108 Myk start

Myk start er en ny kolleksjon fra Sandnes Garn til baby og barn. Kolleksjonen kan deles opp i tre deler: Basisplagg i perleribb eller glattstrikk, panda- og bamsemønster og Colettemønster. Hos oss får du kjøpt garnpakker med garn og hefte! Klikk her for å bla i brosjyren!

Basisplagg

Kolleksjonen inneholder gode basisplagg i perleribbmønster som gjør plaggene ekstra myke og elastiske. Her finner du bukse, jakke, kyse, strømper og teppe. I glattstrikk finner du raglanjakke, bleiebukse, omslagsjakke og strømpebukse med og uten seler. De fleste plaggene i kolleksjonen kan kombineres og passer derfor både til hentesett og til hverdag.

Panda- og bjørnemønster

I kolleksjonen finner vi også de søteste plaggene med panda- og bjørnemønster. Du får både heldress, genser, bukse, kyse og votter med dette nydelige mønstret.

Colettemønster

Colettemønsteret er min personlige favoritt. Det ser kanskje ut som et komplisert mønster, men det er mye lettere enn du tror. I kolleksjonen har finner du kyse, strømpebukse og teppe.

Garn brukt i kolleksjonen

Kvalitetene anbefalt i 2108 Myk start er myke deilige garn, godt eget for barn og baby.

DUO inneholder 55 % merinoull og 45 % bomull. Mykt som bomull – varmt som ull! Garnet egner seg godt til strikke- og hekleplagg til alle aldersgrupper og er et svært behagelig helårsgarn. Alternativ til dem som synes at ull klør.

SUNDAY inneholder 100% merinoull og er det perfekte basisgarn: et tynt ikke-superwash behandlet merinoull, som kan strikkes med enkel og dobbel tråd. Dette er et garn som passer til baby, barn og voksne.

TYNN MERINOULL inneholder 100 % merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg.

BABYULL LANETT inneholder 100 % merinoull. Vårt lekre og myke babygarn er superwash-behandlet slik at det tåler å bli vasket hyppig i maskin.

MERINOULL inneholder 100 % merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg.

ALPAKKA SILKE inneholder 70% baby alpakka og 30% mulberry silke. Nydelig myk og eksklusiv kvalitet. Spesielt velegnet til babyplagg og tilbehør.

Se garnet i nettbutikken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rask levering

Sendes raskt til hele Norge

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Internasjonalt

Bestill uansett hvor du er

Sikker betaling

Klarna / Vipps