Filcolana

Dette er merket som selger høykvalitets ull for strikking, hekling og mye mer! Filcolana holder et godt øye med hele prosessen bak produksjonen av garnene de forhandler, noe som fører til at bare det beste av kvalitet blir brukt av dem. Filcolana Bruker bare de beste spinnerne verden over.

Filcolana ble grunnlagt i 1972 av Hals familien, som driftet bedriften helt frem til 1995 da Olsen familien tok over. I 2009 tok Nanna Gudmand-Høyer over bedriften.

Arwetta er bestselgeren hos oss fra produsenten. Dette er et klassisk 4 tråds garn som er spunnet av 80% langfibret merinoull og 20% nylon. Dette garnet er et tynt og mykt garn som du kan bruke til alt du vil strikke. Garnet inneholder nylon, noe som gjør garnet ekstra slitesterkt. Så om du vil strikke sokker, passer dette garnet for deg! Skal du strikke klær til et aktiv barn, så vil dette garnet også egne seg veldig bra for dette, fordi garnet holder seg utrolig bra! Du kan selvfølgelig også bruke dette garnet om du skal strikke til voksende. Det er ikke bare barn som lager hull i klæra sine nei!

Show Filters