Vil du vinne gavekort på 2000kr?!

Bor det en liten designer spire i deg? Eller har du masse kreativ energi du må få utløp for? Prøv deg i vår design konkurranse

Reglene er enkle:

  1. Design et valgfritt plagg i minst 3 str. Er det typiske onesize plagg så holder det selvfølgelig med 1.
  2. Det må brukes Lerke eller Pus i oppskriften – men du kan også bruke flere tråder sammen. Så lenge det er House of yarn kvaliteter vi har i vårt sortiment. F.eks Lerke og Tynn erle om du vil.
  3. Plagg og oppskrift må sendes/leveres til oss innen 1.september.

I samarbeid med House of yarn så arrangerer vi en konkurranse hvor vinneren får et gavekort på 2000kr i vår nettbutikk. Vi har også mange andre gode premier som deles ut som «trøstepremier».

Plaggene du designer vil bli solgt i vår nettbutikk og fysisk butikk en periode før du også kan få selge de om du vil. De kan ikke selges av andre enn oss og deg.

Vi vil kåre vinneren i september, men nærmere dato kommer vi tilbake til.

Plagget du strikker vil du få tilbake etter at kåringen er gjort.

Vi gleder oss til å se alle de kreative plaggene som kommer! Du velger selv om det er basic, mønstret, struktur – om det er dame genser, herre vest, barne lue. Du må selv stå for garnet, men bruk rabattkoden «Designkonkurranse» så får du hele 25% rabatt på Lerke og Pus ut august.

For mer informasjon eller om du har spørsmål, send en mail til post@tittinngarn.no og merk mailen med «designkonkurranse»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *