Handekurven

Hvem er vi?

Vi er den lille garnbutikken med det store utvalget. Lokalisert midt i stortgata i Rakkestad – som igjen ligger midt i Østfold. Også kalt Østfolds navle.

Vårt lille eventyr startet 21.februar 2018 da vi fikk kjøpe den lokale brodeributikken. Det tok et lite hopp 16.juni da vi reåpnet etter å ha pusset opp hele butikken i 3 intense uker. Og igjen – det nyeste hoppet med relansering av vår nye nettbutikk 9.aug 2019.

Kort fortalt så er vi en gjeng på 7 damer og 1 gutt – med sansen for strikking, som jobber og ånder for butikken vår. Vi tar inn det vi har lyst på selv – og har vi ledig plass så tar vi inn det du har lyst på også. Så derfor vil vi gjerne høre fra deg hvis det er noe du er på utkikk etter!

Våre produkter og service

Vi har valgt å ta inn garn og stæsj som man ikke får over alt. Vi har ikke full sortiment fra noen av leverandørene våre, og vi har kanskje ikke alle nyansene av hver farge – i hver kvalitet. Men vi har det meste 🙂

Hos oss finner du garn fra de kjente og kjære Sandnes garn, Dale garn, Du store alpakka og Rauma. Vi har norsk ull fra Hillesvåg og Italienske fristelser fra Mondial. Og selvfølgelig så finner du både Isager og Filcolana hos oss. De danske leverandørene som bare skyter seg frem.

Vi har masse ideer – og tilpasser oss så godt vi kan. Med tilpassing så betyr det også at vi har en del tilbud. Utgåtte varer, farger som kanskje ligner litt mye på hverandre – eller kanskje garn som ikke slo an like mye som vi hadde tenkt. Det er alltid et godt tilbud og finne hos oss.

Når det kommer til tilbehør så har vi et “greit” utvalg. Her har vi det meste du ville trenge – og masse du ikke viste du trenger, men som du skjønner at du ikke klarer deg uten. Velg mellom vesker, prosjektposer, maskemarkører, såpe, kaffe – te osv.

Drops, kaffe og te hører jo hjemme i en strikkebutikk – jeg sitter alltid å koser meg med en kaffekopp når jeg skal sette meg ned å strikke. Strikkekosen er like viktig som strikketøyet.

Vi har også en del oppskrifter. Men – vi har sååå mye mer enn hva vi får plass til på siden vår. Så hvis det er en oppskrift du er på utkikk etter, men ikke finner så bare send oss en mail så skal vi få ordnet det!

Litt om oss som jobber her

The Boss Lady er Inger-Marie @garnsjefen og @tittinngarn på instagram. Eier og dama bak det hele. Chatter du på instagram, facebook eller sender mail så er det 98% sikkert at det er meg du snakker med, uansett når på døgnet.

Ann Carethe @acholmsen – mor til Inger-Marie og har vært med fra starten. Ann Carethe sitter stort sett på kontoret og fordyper seg i regnskap – prøver å holde Inger-Marie i øra når det kommer til bestillinger og stiller opp i butikken når det er behov.

Gunhild @gunmolsen går også som Farge guruen hos Titt inn garn. Gunhild var god kunde i starten da vi begynte reisen vår – og tok ved et par anledninger over kundehjelp som om ho skulle vært ansatt. Så da var det bare å få booket inn noen faste timer i uken – nå jobber hun annenhver lørdag. En dag på jobb er så mye bedre når den deles med denne gale damen.

Vi må ikke glemme hele titt inn garn’s sjarmtroll Emilie @strikkemaskina. Emilie begynte som ekstra vakt og har blitt en fast del av Titt inn Crew, selv om hun for tiden går på skole i Stavanger og derfor ikke jobber så mye lenger. Emilie er den av oss som er flinkest til andre ting enn strikke – som , hekling og andre sysler.

Hvis du er på Spotify så må du forresten søke opp ULLHUE som er podkasten til Emilie og Gunhild.

En fantastisk liten garnbutikk

Butikksjefen vår er flotte Mariann @the.knitting.unicorn som tok over stillingen som butikksjef i januar 2020. Hun har full kontroll og jobbet seg opp fra tilkallingsvikar til butikksjef på 3 mnd.

De siste tilskuddene i crewet vårt er unge hr Jeremiasz @jer.tur som begynte i jobben høsten 2020 i en alder av 15. Han guider deg lett gjennom butikken og bistår elegant med fargekombinasjoner.

Sist, men absolutt ikke minst så har vi Andrea @knittingdottir. Inger-Marie kaller ho for mini meg, og vi elsker alle sammen dama som alltid stiller opp og har god kontakt med kundene. Andre jobber nesten hver dag og er nok den som er størst sjans til å møte på i butikken.

Og til slutt så vil jeg jo bare nevne at vi syns det er super stas at vi får lov til å ha varer fra alle små aktører som Klofsrudfellen, i_alt_Stresset og Ninapetrina. Lokalt ull, håndfarget garn og håndlagde maske markører – vi elsker det! Ikke bare at det er flotte produkter, men at vi kan få lov til å hjelpe andre opp. For hos oss så betyr det å kunne hjelpe andre – mer enn du aner. Derfor finner vi hvert år nye måter å kunne gi videre på.

Håper vi snakkes!

Hos oss så kan du være sikker på at du får vår ærlige mening og den beste hjelpen vi kan gi. Både om du kommer i vår fysiske butikk – eller handler i nettbutikken. Vi tar alltid kontakt dersom vi f.eks ikke har samme partinummer på alle varer. Du får valget selv om å vente så vi får bestilt inn mer, at det ikke gjør noe eller om du vil endre antall. Vi sender varer til hele Norge nesten hver dag og minst 3 ganger i uken. Og du – vi sender gjerne bilder på chat dersom du er usikker på farge
kombinasjoner. 🙂

Vi håper å se igjen ofte – og vi satser på at du finner en ting eller to som frister hos oss 🙂

Rask levering

Sendes raskt til hele Norge

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Internasjonalt

Bestill uansett hvor du er

Sikker betaling

Klarna / Vipps