Viser det ene resultatet

Garn-Tilbud og Garn-Outlet

Det er ikke alltid man trenger å kjøpe garn for full pris. Nå får du kjøpt masse forskjellig garn hos Titt inn garn sitt garn-tilbud!

Samme hva du leter etter vil du garantert finne noe du liker til en billig pris!

Leter du etter en lue? Eller kanskje et fantastisk bra garn? 

Tilbudene blir ofte byttet ut, så her gjelder det å se ofte.

Kom innom Titt inn garn så finner du hva du leter etter!

Garn-tilbud. 

Titt inn garn har ofte tilbud på forskjellig garn og andre strikke relaterte artikler. Vi anbefaler å ta en titt innom tilbud kategorien ofte. Plutselig er favoritt garnet ditt på salg!

Kjenner du noen som snart har bursdag? Eller kanskje du bare vil unne deg selv og de du er glad i en hjemmestrikket gave? Kjøp deg et fantastisk garn fra våre garn-tilbud, så kan du gi noe som er laget med kjærlighet. Her er det masse billig å velge fra!

Trenger du inspirasjon til plagg du vil strikke?
Hva med denne fantastiske strikkeboka med hele 20 illustrerte oppskrifter? Strikkeboka er nå på 29% til bare 249 NOK! Her er det mye variasjon å velge mellom. Kanskje en jakke? Eller en genser? Kjøp boken nå mens den er på tilbud så finner du garantert noe du vil elske!


Her er noen av våre bestselgere som er på garn-tilbud. Det er mange flere artikler på tilbud en de vi snakker om her! For å ikke gå glipp av et bra tilbud, lønner det seg å stikke innom tilbud kategorien. 

Nå er vår bestselger Fat Faerytale på tilbud for bare 55 NOK! Fat Faerytale er en utgave av klassikeren Faerytale, bare tykkere og mer fluffy! Fat Faerytale er laget ut fra 100% børstet alpakka som gjør garnet silkemykt og superlett, perfekt for klær om du syns vanlig ull klør litt for mye. 

Liker du alpakka garn? Vell, da vil du også bare elske Tynn Alpakka fra Du Store Alpakka til 37 NOK! Dette garnet er igjen laget ut fra 100% alpakka. Garnet egner seg best å strikkes på tynne pinner. Her får du et garn som produserer plagg til både hverdag og til litt finere anledninger. 

Babyull fra Dale er merinoull garnet for deg som ønsker plagg som holder litt ekstra på varmen! Merinoull har også en fantastisk egenskap for å absorbere fuktighet. Derfor vil plaggene også varme selv om den er fuktig! Få dette garnet for bare 35 NOK nå!

Som sagt så er det ikke bare garn som er på garn-tilbud hos Titt inn garn. Nå er effekt garnet Glitter på salg for bare 21 NOK. Det er billig! Strikker du et plagg, men har lyst på litt mer stil? Her får du en glitrende effekt garn i fargen gull eller sølv som garantert vil lyse opp plaggene du strikker. Ikke bare kan du bruke dette effekt garnet til klassiske kofteborder, men også til heklet julepynt og nyttårs dekor

Nå får du Vesterhavskofta fra Knit Me  for bare 10 NOK! Denne oppskriften er for en nydelig damekofte i nøytrale farger. Strikk en flott damekofte med noen fantastiske mønster overganger. 

Har du lyst til å strikke et litt mer eksklusivt plagg? Vell, da har du flaks, for nå får du Silk Mohair fra Sandnes Garn for bare 100 NOK! Man skal lete lenge før man finner et så bra tilbud som dette. Dette mohair garnet er perfekt for den litt mer kresne, og krever bare det beste av det beste. Har du planer om å strikke luftige og lette plagg er dette bare noe du må prøve!

Hvorfor selger vi billig garn på tilbud?

Du lurer kanskje på hvorfor det er så mye som blir solgt så billig. Dette gjør vi fordi garn blir som oftest solgt ut fra hvilken sesong de passer til. Så når det er sesong for et type garn, vil enkelte andre garn bli satt på tilbud.

Noen ganger stopper også produksjon på noen garn. Da er det viktig å få solgt dem så vi får plass til andre nyheter, som skaper glede for deg og dine!

Så med andre ord.

Selge riktige varer på tilbud hjelper ikke bare deg, men også oss. Det er en effektiv måte å holde salg oppe, som samtidig skaper glede for kjøperne! 

-25%
65.00 kr 49.00 kr