Viser alle 2 resultater

Tilbud på garn | Billig garn, oppskrifter og strikkeutstyr hos Titt Inn Garn
Vi har nesten alltid tilbud på flott garn av høy kvalitet, oppskrifter og flott strikkeutstyr og -tilbehør. Hva er vitsen med å bruke mer penger enn nødvendig når man skal kjøpe garn? Vi ser ihvertfall ikke noe poeng med å bruke mer penger enn nødvendig.

Da er det flott at vi har faste lave priser på garn, oppskrifter og strikkutstyr. Det som er til og med bedre enn faste lave priser er gode tilbud. Vi har ofte sterkt rabattert garn, strikkeoppskrifter, utstyr og tilbehør i vår nettbutikk

Tilbud på kvalitetsgarn
I Titt Inn Garn så stiller vi strenge krav til leverandørene av produktene som vi tar inn. Derfor har vi flott garn av høy kvalitet i vår nettbutikk. Med gjevne mellomrom så legger vi ut forskjellige garnkvaliteter i vår tilbudskategoriside. Dette er den kategorisiden, så dersom du ønsker gode tilbud så bør du legge inn siden som bokmerke og sjekke den ut en gang i blant.

Vi har ofte flotte garnnøster ute til så lave priser som 20kr! Når vi har kvalitetsgarn ute til så lave priser så blir det ofte tomt, så det er førstemann-til-mølla prinsippet som gjelder. Så dersom du ønsker flott garn på tilbud så er det lurt å være tidlig ute.
Bli gjort oppmerksom på tilbud med vår kundeklubb
Vær blant de første til å bli gjort oppmerksom på elleville tilbud, og kvalitets-garn av høy kvalitet til en lav pris. For å være blant de første til å bli gjort oppmerksom på våre flotte tilbud så bør du bli med i vår kundeklubb. Skriv deg opp på vår kundeklubb-side.

Som medlem av vår kundeklubb vil du være blant de første til å få vite om spennende nyheter og rabatter. Vi legger også ut flotte tilbud eksklusivt for medlemmer av vår kundeklubb.

Tilbud på mer enn bare garn
Det er ikke bare garn som rabatteres i vår nettbutikk. Ofte har vi tilbud på strikkeoppskrifter, ferdigstrikkede plagg og dekorasjoner, strikkebøker med mer!