Room Mist Geranium 150 ml
149.00 kr Legg i handlekurv

Room Mist Geranium 150 ml

149.00 kr

Room Mist er en god og effektiv måte å fjerne ubehagelig lukt og friske opp et rom med en forfriskende duft av geranium, lavendel og patchouli. Frisk opp og fjern ubehagelig lukt fra mat, røyk, kjæledyr etc

Laget av naturlige og økologiske ingredienser. De probiotiske bakteriene som er tilsatt vil raskt fjerne luktplager og forlate rommet med en herlig duft av geranium, lavendel og patchouli.

De probiotiske bakteriene virker effektivt og forebyggende mot støvmidd, pollen, hundehår og andre luftveisallergiske reaksjoner.

Simple Goods Room Mists er testet for reduksjon av allergener etter første gangs bruk. Den reduserer husstøvmidd opp til -42,9%, bjørkepollen opp til -19,2%, kattehår opp til -57,9%, hundehår opp til -50,3%, og har vist seg å redusere allergener med opptil -67,1% etter 7 dagers inkubasjonstid.

Vegansk og laget 100% resirkulert plast.

Kjøp dette produktet og få 1 kroner tilbake!

  • Trygg betaling med Klarna og Vipps
  • Rask levering til hele Norge
Alltid 100% trygt og sikkert

Bruksanvisning: Spray noen ganger i rommet du ønsker å friske opp og nyt den avslappende og antibakterielle effekten av lavendel og geranium kombinert med den styrkende og oppløftende effekten av patchouli.

Ingredienser: Vann (>30%), organiske stoffer mikroorganismer EU-gruppe 1 (<1%), ricinusolje (<0,2%), essensiell olje, konserveringsmidler og sitronsyre pH-regulator (<0,3%).

Tilleggsinformasjon

Vekt 50 g
Dimensjoner 1 × 1 × 1 cm
Leverandør

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Room Mist Geranium 150 ml”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *