Mummipappa sokker
289.00 kr Kjøp

Mummipappa sokker

289.00 kr

Ett par nydelige sokker med Mummipappa. Garnpakken inneholder mønster og monteringsanvisning på norsk. Anbefalt strikkepinne er nr. 3 – 3,5. Novita Muumitalo er laget av 75 % ull og 25 % polyamid.

Garnet  er laget i Finland. De ferdige sokkene kan vaskes i maskin på 40 grader.

På lager

Kjøp dette produktet og få 3 kroner tilbake!

 

  • Trygg betaling med Klarna og Vipps
  • Rask levering over hele Norge
Alltid 100% trygt og sikkert

Hele verden kjenner seg igjen i Mummitrollet og alle de andre som bor i Mummidalen. Det er ikke hvordan de ser ut, det er langt fra gjenkjennelig. Men det er typene, egenskapene, oppførselen og væremåtene.

Det likner faktisk – på en prikk – oss mennesker i all vår mangfoldighet. Vi kjenner igjen de selvopptatte, de støttende og omsorgsfulle, de utforskende, opprørske og eventyrlystne. Vi kjenner igjen de feige, de brautende, de klagete. Og de nevrotiske. Og vi kjenner igjen hjelperne, de som strekker ut en hånd til de utstøtte, de små og ofte usynlige. Vi kjenner igjen byråkratene, nerdene, de som vil styre livene våre, og vi kjenner igjen det som truer oss.

Og så er det kjærligheten – til familien, til vennene, til hjemstedet – alt det som knytter mennesker sammen. Mummidalen er full av empati, av omsorg og anerkjennelse. Mummidalen er full av kjærlighet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 50 g
Dimensjoner 1 × 1 × 1 cm
Leverandør

Garn

Klestype

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mummipappa sokker”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.