kjøp SUNDAY CARDIGAN fra petiteknit hos titt inn garn her
Sunday cardigan
65.00 kr Kjøp

Sunday cardigan

65.00 kr

Sunday Cardigan er strikket fra toppen og ned med en streng Inca Wool og to tråder av silke mohair holdt sammen gjennom hele arbeidet. Åket strikkes frem og tilbake i vrangbord og formes med økninger. Knappebåndene strikkes samtidig med resten av kofta, så du slipper å ta opp masker på slutten. Bolen og ermene er strikket i glattstrikk og har en bred ribbekant. Ermene er ekstra lange. Halsbåndet er brettet inn og sydd til feil side. Knapphullene er konstruert på slutten ved å utvide et hull i det strikkede stoffet (og blir dermed ikke bearbeidet når du strikker knappbåndet); de er sikret og formet ved å sy langs kantene på knapphullene med knapphullssøm (sy). MERKNAD: Før du kaster på, bør du strikke en fargeprøve for å sikre at pinnestørrelsen gir deg riktig mål på 12 m per 10 cm. Hvis du strikker tett, kan det hende du må opp en pinne og bruke 8 mm nåler. Hvis måleren din er av, vil koftens størrelse være annerledes enn mønsteret antyder.
Denne oppskriften er i papirform og må derfor sendes pr post. Vi har dessverre ikke lov til å selge petiteknit sine oppskrifter i pdf

Kjøp dette produktet og få 1 kroner tilbake!

 

  • Trygg betaling med Klarna og Vipps
  • Rask levering over hele Norge
Alltid 100% trygt og sikkert

Størrelsesguide
Sunday Cardigan skal ha en positiv letthet på 8-12 cm sammenlignet med din faktiske bysteomkrets. Størrelsene XS (S) M (L) XL tilsvarer en byste på ca. 85 (90) 95 (100) 110 m. Vær oppmerksom på at de endelige målene på kofta har de ekstra 8-12 cm allerede innebygd. Mål deg selv for å finne den beste størrelsen for deg før du kaster på. Hvis du for eksempel har en byste på 90 cm, bør du strikke størrelse S.

Sizes: XS (S) M (L) XL

Bust circumference: 93 (99) 106 (113) 123 cm

Length: 52 (55) 58 (65) 67 cm (incl. folded neckband)

Gauge: 12 stitches x 17 rows in stockinette stitch on 7 mm needles= 10 x 10 cm

Suggested needle sizes: 6 mm circular needle (80 or 100 cm), 7 mm circular needle (40 and 80 and/or 100 cm), 6 mm double pointed needles (dpns)

Tilleggsinformasjon

Vekt 50 g
Dimensjoner 1 × 1 × 1 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sunday cardigan”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.