Nova Metal 4-6 mm startsett

300.00 kr

Lengde: 60-80-100 cm
Størrelse: 4, 5 og 6 mm / Size 6, 8 og 10
Materiale: Messing med Nikkel
Farge: Sølv
Indeholder: Se nedenfor
Produktbeskrivelse

KnitPro Nova Metall Utskiftbare rundpinnesett Messing egner seg til nybegynnere. Settet er til mellomstørrelse prosjekter. Nova metall-serien er til deg som foretrekker metallstrikkepinner. Designet er enkelt, og det solide materiale gjør pinnene meget holdbare.

De utskiftbare rundpinnene er laget av messing blandet med nikkel. Den glatte overflate sørger for at maskene glir lett over pinnene. Samtidig veier pinnene ikke spesielt mye. Dermed sikres du komfort i hendene og du kan ha glede av flere timers strikk.

Settet inneholder 3 størrelser utskiftbare rundpinner i størrelsene 4-6 mm. I tillegg får du 3 wirer henholdsvis 1 stk 60 cm, 1 stk 80 cm og 1 stk 100 cm. Til slutt følger det med 3 strammenøkler og 6 stoppere. Kablene er veldig lette å skru på strikkepinnene. Det hele leveres i et svart etui i vinyl.

Bruksanvisning

Settet er enkelt å bruke. Du skal bare skru den ønskede størrelse strikkepinne på hver ende av kabelen. Du må skru med klokka. For å stramme kabelen til strikkepinnen må du så bruke den lille strammenøkkelen. Sett strammenøkkelen i kabelhullet. Hold selve strammenøkkelen og kabelen fast. Skru strikkepinnen helt fast, å du får strammet kabelen og pinnen sammen. De skal sitte tett sammen.

Når du er ferdig med strikkeprosjektet ditt, brukes strammenøkkelen igjen til å avmontere kabelen fra strikkepinnen. Skru mot klokka, så løsner kabelen og strikkepinnen fra hverandre. Stopperne kan påmonteres hvis du ønsker å sette strikkeprosjektet på pause eller skal bruke rundpinnene til et annet prosjekt.

Settet inneholder:

2 KnitPro Nova Metall Utskiftbare rundpinner 4,0 mm – Size 6
2 KnitPro Nova Metall Utskiftbare rundpinner 5,0 mm – Size 8
2 KnitPro Nova Metall Utskiftbare rundpinner 6,0 mm – Size 10
60 cm wire/kabel
80 cm wire/kabel
100 cm wire/kabel
3 strammenøkler
6 stoppere

1 på lager


1-5 Dagers levering i hele Norge
Betal raskt og trygt med Klarna eller Vipps-

Varenummer: 104180 Kategorier: ,
Brands:Knitpro