Nova metal 3,5-8mm Deluxsett utskiftbare pinner

819.00 kr

Utskiftbare Rundpinne Sett av hule messingrør, som med sin polerte overflate er en fryd å strikke med. Det innovative designet gjør det enkelt å tilslutte vaieren til pinnene og sørger for en glatt overgang mellom pinne og vaier, sånn at maskene glir lett over både pinne og vaier. Endene på pinnene blir gradvis mere og mere spisse i enden, noe som gjør dem ideelle til alle slags strikkeprosjekter – og ikke minst alle nivåer, fra nybegynnere til den erfarne strikker.

Det lette og ikke minst det sterke messing er det mange fordeler ved. De hule pinnene sikrer en lett vekt som gjør pinnene ganske komfortable å bruke, så du kan strikke i timevis uten å få ømme hender og fingre. Styrken fra messingen er din garanti for minimal slitasje og maksimal holdbarhet. Den strømlinjede fremstillingsprosess gjør at Nova Metal pinnene kan selges til en fornuftig pris. KnitPro Nova Metal – de beste og billigste pinnene i messing.

Settet finnes i tre utgaver: Nybegynner, Tykke pinner og Deluxe.

Deluxesettet består av 8 utskiftbare rundpinner de mest populære størrelser fra KnitPro Nova Metal serien, nemlig 3,5-8 mm. Utover det, følger det med 4 vaiere (1x60cm, 1x80cm, 1×100 cm, 1x120cm), 8 stoppere og 1 strammenøkler. Settet kommer i et praktisk, gjennomsiktig etui med glidelås og 7 lommer på hver side, så du enkelt kan holde styr på dine pinner. Etuiet inneholder et ekstra rom, hvor du kan oppbevare tilbehør eller mindre prosjekter. Dessuten følger det med et gjennomsiktig kabeletui, så dine kabler blir hvor de skal.

1 på lager


1-5 Dagers levering i hele Norge
Betal raskt og trygt med Klarna eller Vipps-

Varenummer: 104181 Kategorier: ,
Brands:Knitpro