318-6 Mariegenser

Fra: 695.00 kr

Mariegenser fra Rauma

Denne flotte genseren fra heftet 318 er strikket i Puno. Som et garn alternativ så kan du bruke vams eller iris. Tenk da over at løpemeterne blir forskjellig og uttrykket. Vams vil få et litt grovere uttrykk, mens Iris vil gi et mykere uttrykk. Strukturen i raglan vil nok ikke komme like godt frem, og halsen vil bli slappere – hvis du strikker den i Iris. Så ha det i baktankene dersom du vil strikke den i iris istedet.

Mariegenser strikkes på pinne 5,5 mm og 6 mm. Du bruker 5,5 mm i vrangborder og 6 mm ellers.

Teknikk

Vrangborden på denne genseren strikkes med vridd rett. Da strikker du i den bakre delen av masken, istedet for den fremre som man vanligvis gjør.

Målene på genseren er ikke veldig store. Hvis du skal bruke den som en innegenser og kanskje vil ha den litt tettsittende så kan du bruke den str du pleier. Men denne genseren kan også være veldig fin som en utegenser. Jeg kan i hvert fall se for meg å bruke den når man går tur f.eks. Det beste er selvfølgelig å måle din egen overvidde. Altså hvor mange cm du er over brystet (eller magen hvis du er breiere der) .

Overvidden på Mariegenser er 89 – 94 – 101 – 110 – 119 -124 cm.

Mariegenser strikkes nedenfra og opp, og med raglanfelling. Så hvis du er en av de som ikke er noen fan av gensere strikket ovenfra og ned så har du muligheten her 🙂 Det jeg liker når plagg strikkes nedenfra og opp er at du kan ta med deg de forskjellige delene når du for eksempel er hos frisøren. Uten at det blir for stort. Det spesielle med raglanfellingen er er bare at det strikkes noen masker rett og vrang i området for raglan. Noe som gir et flott uttrykk, og er absolutt ikke vanskelig 🙂

ProductQuantity

Puno Alpakka

350 (400) 400 (450) 500 (550)

1000 på lager


1-5 Dagers levering i hele Norge
Betal raskt og trygt med Klarna eller Vipps-

Brands:Rauma