318-3 Heddagenser

Fra: 695.00 kr

Heddagenser i Puno

318-3 Heddagenser fra Rauma er strikket i Puno. Som et garn alternativ så kan du bruke vams eller iris. Tenk da over at løpemeterne blir forskjellig og uttrykket. Vams vil få et litt grovere uttrykk, mens Iris vil gi et mykere uttrykk. Selv om Iris er ganske mye mer hårete så er det en fin effekt i mønster.

Heddagenser strikkes på pinne 5,5 mm og 6 mm. Du bruker 5,5 mm i vrangborder og 6 mm ellers. Jeg personlig strikker veldig stramt, så jeg går alltid opp minst en halv pinne når jeg strikker mønster. Så det vil jeg også anbefale på denne genseren. På det meste så har man et sprang på 11 masker mellom fargene, og da er det lurt å ha en ekstra tykkelse på pinnen å gå på. Jeg vil også legge til at hvis det er sprang på mer enn 4 masker så tvinner jeg tråden, slik at fargen du ikke strikker med vil legge seg pent.

Mønsterstrikk og rundfelling

I Heddagenser så strikker man en del omganger med 3 farger på pinnen, noe som gjør at dette ikke er av den helt enkleste genseren. Hvis man er ny på mønster så kanskje strikke et plagg eller to først.

Overvidden på denne genseren er av den smale typen, selv om det ikke ser slikt ut på bildet. Så hvis man står mellom to str og vil ha den litt løs og ledig – så hadde jeg gått opp en str. Men bærestykket er ganske langt. Så bli heller ikke redd for at bolen virker kort. 🙂

Heddagenser strikkes nedenfra og opp, og med rundfelling i mønsteret. Så hvis du er en av de som ikke er noen fan av gensere strikket ovenfra og ned så har du muligheten her 🙂 Det jeg liker når plagg strikkes nedenfra og opp er at du kan ta med deg de forskjellige delene når du f.eks er hos frisøren. Uten at det blir for stort.

ProductQuantity

Bunnfarge

250 (300) 350 (400) 450 (500) g

Mønster farge 1

50 (50) 50 (100) 100 (100) g

Mønsterfarge 2

50 (50) 50 (100) 100 (100) g

1000 på lager


1-5 Dagers levering i hele Norge
Betal raskt og trygt med Klarna eller Vipps-

Brands:Rauma