kjøp tilia fra filcolana hos titt inn garn her
Tilia
105.00 kr Select options

Tilia

105.00 kr

Tilia fra Filcolana består av 70% kid mohair og 30% silke.
25 grams nøster
210 meter på 25 g

Få tilbake opptil 1 kroner!

 

  • Trygg betaling med Klarna og Vipps
  • Rask levering over hele Norge
Alltid 100% trygt og sikkert

Tilia

Tilia fra Filcolana er et super populært og deilig mohairgarn. Strikk det alene, i flere tråder eller sammen med andre kvaliteter. Dobbel tråd gir ca 20-21/10 på pinne 4

Du kan gjerne strikke sammen med andre tråder som f.eks Arwetta, Peruvian Highland wool ol.

Mohair deler alle de gode egenskapene vi kjenner fra ull: Den er varm, vakker og kan absorbere fuktighet, noe som gjør den behagelig å ha på seg. Mohair kommer fra angora geiten, og fibrene er mer skinnende og litt sterkere enn ull.

Silke har i århundrer vært en av de mest ettertraktede tekstilfibrene. Den er skinnende, sterk og utrolig behagelig å ha på.

Tilia er en nydelig blanding av blankt morbærsilke omgitt av en sky av den letteste mohairen. På den tekniske siden er Tilia et fint kamgarn spunnet og børstet garn.

Visste du at geiten kalles angora geit fordi den stammer fra Ankara-regionen i Tyrkia? At ordet “mohair” har arabiske røtter, og at angora geiten noen ganger også kalles mohair geit også.

Fiber:
70% Kid Mohair, 30% Silke

Tilia kommer på 25 gram, men har hele 210 meter pr nøste

Gratis oppskrifter med Tilia

Nå for tiden så er det nesten tynn mohair i alt som er av design, på Filcolana sine sider så ligger det gratis oppskrifter ute. Du finner de her

Tilia kommer fra Filcolana som er et Dansk firma. Vi har ikke alle farger inne, heller ikke alle kvaliteter. Men ønsker du deg noen farger i Tilia så bare si ifra – så kan vi se hva vi får tatt inn. Vi har ikke lenger full lagerstyring på varene våre, så det kan være vi har flere eller færre nøster enn du skal ha. Hvis det er periode hvor enkelte farger har lang leveringstid så vil dette komme tydelig frem, og du vil få beskjed. Hvis du ellers har bestilt garn som vi ikke har nok av – men får tak i så bestiller vi opp med en gang, men det kan ta noen ekstra dager med leveringtid. Du vil da få beskjed.

Tilleggsinformasjon

Vekt 25 g
Dimensjoner 5 × 3 × 1 cm
Fargevarianter Filcolana

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leverandør

Løpemeter

Pinnetykkelse

, , , , , ,

Strikkefasthet

, , , , , ,

Tykkelse

Fiber

Superwash

Egnet til

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Tilia”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.