Kjøp Sandnes Sunday Garn 6063
Sunday

Sunday

75.00 kr

Veil.pinne 3

Strikkefasthet: 28 masker på 10 cm.

Løpelengde pr. nøste (50 gr) = ca 235 meter.

Plagget må vaskes separat.

Få tilbake opptil 1 kroner!

  • Trygg betaling med Klarna og Vipps
  • Rask levering til hele Norge
Alltid 100% trygt og sikkert

Om Sunday garnet fra Sandnes Garn

Sunday er det perfekte basisgarn: et tynt ikke-superwash behandlet merinoull, som kan strikkes med enkel og dobbel tråd. Eller strikkes sammen med Silk Mohair. Dette er et garn som passer til baby, barn og voksne.

Veil.pinne 3
Strikkefasthet: 28 masker på 10 cm. Løpelengde pr. nøste (50 gr) = ca 235 meter.
Plagget må vaskes separat.

Råvaren til denne kvaliteten kommer fra Uruguay.

Vår leverandør har garantert at ullen vi kjøper ikke kommer fra sauer som har blitt utsatt for mulesing.

 

Kjøp Sunday Garn fra Sandnes Garn

Kjøp Sunday Garn fra Sandnes Garn

Selskapet har en lang historie i Norge, helt tilbake til 1851. I dag produserer selskapet garn og tråder til en lang rekke formål. I tillegg til produksjonsprosessen, selger selskapet også produktene sine på nett.

Sunday Garn kan brukes til mye forskjellig strikking

Sunday Garn er et nytt strikkegarn som er sluppet på markedet. Den har et flott garn med myke egenskaper som egnes godt for mye forskjellig. Vi kan trygt anbefale Sunday Garnet fra Sandnes Garn.

Sunday Garn er en lett og sterk tråd som kan brukes til å lage mange forskjellige typer prosjekter. Tråden er laget av myk, sterk bomull og vil ikke knekke lett ved veving eller hekling.

Sunday Garn er et produkt fra Sandnes Garn, et selskap som lager garn som er kjent for sin høye kvalitet og allsidighet. Den brukes vanligvis av strikkere som liker å bruke den i ulike prosjekter som skjerf og tepper, men den kan også brukes til andre typer prosjekter som sokker, sjal, gensere, plagg osv.

Sunday Garn er et garn som er laget av gode stoffer. Det er et mykt, varmt og slitesterkt garn som kan brukes til strikking eller hekling.

Sunday Garn ble opprettet av Sandnes Garn for å ha det perfekte garnet til strikkingen. Selskapet har vært i stand til å lage et garn som er laget av høy kvalitet, og det har vært i stand til å øke bevisstheten rundt garn av høy kvalitet.

Sunday Garn er som nevnt tidligere laget av Sandnes Garn som er en garnbedrift som produserer garn til strikking og hekling. De har vært i bransjen i over 100 år og er en av de største produsentene av garn i Norge.

Sandens Garn har produsert høykvalitetsgarn siden 1912. De produserer et bredt spekter av produkter, inkludert ull, bomull, silke og akrylgarn. Selskapet produserer også en rekke farger som brukes til å farge tekstiler og andre materialer. Sunday Garn er en av deres favoritter.

Sunday Garn er et nytt produkt fra Sandnes Garn som er laget med 100% ull fra deres egen sauegård i Norge. Sunday Garn er tilgjengelig i mange farger.

Tilleggsinformasjon

Vekt 50 g
Dimensjoner 1 × 1 × 1 cm
Fargekode Sandnes

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leverandør

Løpemeter

Strikkefasthet

, ,

Fiber

Superwash

Egnet til

Pinnetykkelse

, ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sunday”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *