Moderne tradisjonsstrikk

379.00 kr

Birger Berge er kjent for mange via sin instagramkonto der han legger ut bilder av delikate strikkeprosjekter. Endelig er boka hans her! En skattekiste full av oppskrifter på klær, samt flere mindre prosjekter til å bruke opp restegarn – både til å kle seg i og pynte opp i hjemmet.

Moderne tradisjonsstrikk vil gi deg mer enn bare lekre og varierte strikkeprosjekter til dame og herre. I boka får du oppskrifter på gensere, jakker, halser, luer og votter – moteriktige og bruksvennlige plagg. Og dessuten strikk til hjemmet – her er fine grytekluter til bruk både hjemme og på hytta, trekk til drikkeflasken som alltid er med i tursekken og trekk til gamle flasker og annet sylinderformet interiør, som får nytt liv med et strikket trekk.
Den nostalgiske og eventyrlystne kan strikke en kul tversoversløyfe og stilig slips, og et belte til finkjolen helt likt slipset.

Boka er en liten reise i forfatterens store interesse for tradisjonelle mønstre, håndverk og bruk av farger i samspill.

37 nye oppskrifter!

I boka finner du oppskrift på:
gensere til dame og herre
kofter til dame og herre
tøfler
sokker
hals
skjerf
vanter
votter
luer

og dessuten:
blomsterpotte
flasketrekk
gryteklut
slips
tversover
belte

Birger Berge har strikket i garn fra Sandnes Ullvarefabrikk, Rauma Ullvarefabrikk, Trollkar, Hillesvåg Ullvarefabrikk, Lofoten Wool, Pickles og Brooklyn Tweed.

Størrelser fra XS til XXL!

Noen plagg til dame, noen til herre og noen passer fint til både herre og dame.

1 på lager


1-5 Dagers levering i hele Norge
Gratis frakt ved handel over 1000,-

Varenummer: 101619 Kategorier: , ,