Tilbud!

Instastrikk

149.00 kr

-57%

I Instastrikk finner du 40 strikkeoppskrifter til hele familien, der 10 av oppskriftene er helt nye og eksklusive for boken. Ti nyskapende strikkedesignere fra Tromsø i nord til London i sør deler av sine oppskrifter og ideer om garnvalg og teknikker. Til felles har de at de viser frem strikkelivet sitt på Instagram, med alt fra 1500 til 40 000 følgere hver. Til sammen har de nærmere 125 000 følgere.

Oppskriftene gir et variert utvalg til flere årstider, med barnestrikk som kan brukes av både gutter og jenter i tillegg til oppskrifter for damer og herrer. I boka finner du skjørt, votter, strikkejakker, sommertopper, barnebukser og mye mer. Designene varierer fra minimalistiske basisplagg til moderne varianter av norsk tradisjonsstrikk.

Mange av oppskriftene er nybegynnervennlige og skrevet uten forkortelser, og hver designer gir sine strikkeråd for å lykkes med strikkingen.

Få daglig informasjon om boken på instagram: @instastrikkboka

Boken inneholder oppskrifter fra følgende designere:

@_strikkelisa_, @witredesign, @tjknits, @rillerundt, @saltostrikk, @tonjeinoslo, @johnsenknits, @skeindeer, @dropledesign, @garnbutikkenfortuna

Tomt på lager

Gratis frakt på alle ordre over 1000 kr

  • Trygg betaling med Klarna og Vipps
  • Rask levering over hele Norge
Alltid 100% trygt og sikkert

Tilleggsinformasjon

Vekt 930 g
Dimensjoner 1 × 1 × 1 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Instastrikk”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.