Strikketur till Hadeland Glassverk, ordinær

500.00 kr

Vi arrangerer ny strikketur!

I år tar vi en dagstur til Hadeland glassverk, og ser på strikkeutstillingen de har med navnet KNITWEAR. CHANEL TO WESTWOOD. Hadeland Glassverk kaller dette selv en strikke- og moteutstilling i verdensklasse!

Avreise fra bankplassen kl 9 lørdag 28.september.

Vi kjører buss frem og tilbake.

I prisen så får man inngangsbillettt til utstillingen, omvisning i glasshuset og etterpå en kopp kaffe og «verdens beste kake»

Utenom omvisningen og kake/kaffen så går man fritt rundt selv – om man vil handle i utsalgene eller sitte rolig og strikke.

Hjemreise kl 15.30

Dette står skrevet om utstillingen på hadeland sine nettsider:
«Knitwear. Chanel to Westwood» gir et inspirerende innblikk i bruken av strikk i mote fra 20. og 21. århundre. Fra 31. august kan du se mer enn 150 strikkede plagg fra den berømte samlingen av Mark and Cleo Butterfield, som viser høydepunktene fra over hundre år med strikke- og motehistorie.

Blant de utstilte plaggene er sjeldne design – alt fra nostalgisk og romantisk til opprørsk og ekstrem. Materialet og teknikkene for strikking er en konstant inspirasjonskilde for designere!

Høydepunkter inkluderer sjeldne Chanel-dresser, ullbadedrakter fra 1930-tallet og spennende Missoni-mønstre fra flere tiår. Vi viser historiske underskjørt, Coco Chanels strikkede kjoler fra 1930-tallet, og konseptuelle design av Comme des Garçons og Julien MacDonald.

Utstillingen er et samarbeid med Fashion and Textile Museum, London.

25 på lager


1-5 Dagers levering i hele Norge
Gratis frakt ved handel over 1000,-

Varenummer: 102046 Kategori: