Viser alle 18 resultater

Muud strikkevesker og andre oppbevarings-løsninger fra Muud living fåes hos Titt Inn Garn

Muud strikkeveske fra Danske Muud living. Dersom du ser etter en super strikkeveske av svært høy kvalitet, som er laget for å vare i mange år, er du kommet til rett sted. Dette er vår kategori-side for alle produkter fra Muud. Ser du etter strikkevesker eller annet innenfor oppbevaring fra Muud, så finner du det her.

Som en av Norges ledende nettbutikker for strikking og strikketilbehør, så ønsker vi å sikre våre strikkevenner det beste. Vi ønsker såklart å også tilby det beste innenfor tilbehør som strikkevesker og andre oppbevarings-løsninger for strikketøy. For å kunne etterfølge denne visjonen, så er vi stadig på utkikk etter spennende nye leverandører som leverer banebrytende strikkevesker. Disse strikkeveskene må oppfylle høye krav til både design og kvalitet.

I motsetning til mange moderne strikkevesker, som er masseprodusert på fabrikker under tvilsomme arbeidsforhold der lønnsomhet er det eneste målet til produsenten, så leverer Muud living flotte strikkevesker som er laget for å vare. Muud strikkevesker er laget med et mål for øyet. Målet til Muud, er å oppnå den samme holdbarheten på sine produkter som håndsydde lærvesker før i tiden.

Muud sine verdier og mål samsvarer med våre, noe som gjør at et partnerskap mellom Titt Inn Garn nettbutikk og Muud living er svært naturlig. Ved å satse på skandinaviske kvalitet, så kan vi sikre våre strikkevenner Muud strikkevesker av høyeste kvalitet.

Hva er Muud?

Muud holder til i pittoreske omgivelser på den danske landsbygden i Ikast. Her designer de kvalitetsprodukter av lær til høyeste kvalitet. 

Muud satser på å bruke en råvare av høy kvalitet som lenge har vært et tradisjonsrikt materialvalg i skandinavisk håndverk. Dette materiale er så klart lær. Lær er et svært holdbart materiale, som er svært slitesterkt og holder mange år til tross for høy bruk. Det er en grunn for at blant annet skikkelige belter lages i 100% lær.

Ved å lage sine strikkevesker i 100% lær, så kan Muud strikkevesker holde seg svært godt gjennom mange år, kanskje til og med generasjoner. Muud sine strikkevesker er ikke tilvirket for å være et kjøp-og-kast produkt som dessverre i alt for god grad kjennetegner vår forbrukerøkonomi. Muud living ønsker å bruke ekstra ressurser for å sikre sine kunder et holdbart produkt som kan gi vedkommende strikkeglede i mange år.

Selv om Muud sine strikkevesker koster noe mer enn markedets billigste varianter, så vil Muud strikkevesker være en gunstig investering i det lange løp. Når en kan bruke deres flotte og slitesterke strikkevesker i flere tiår, så vil man utvilsomt kunne spare på å ikke måtte kjøpe nye oppbevarings-løsninger for strikketøy med jevne intervaller.

Strikkevesker fra Muud

Muud har inndelt oppbevaringsløsningene sine for strikketøy og strikketilbehør i forskjellige modeller med navn som viser til deres skandinaviske opphav. Alt fra Helsinki, Malmø, Oslo til Lofoten er forskjellige flotte strikkevesker av lær.

Våre Muud strikkevesker fåes hovedsakelig i den naturlige whiskey-fargen som lær er kjent for. Noen av de andre modellene kommer også i svart utgave. Et fellestrekk for alle produktene er deres bruk av autentisk lær av høy kvalitet. Videre har alle modellene forskjellige spesifikasjoner. Spesifikasjonene viser til hvor mange strikkepinner, rundpinne-vaiere, sakser og annet tilbehør man får plass til i strikkevesken/ mappen.

I tillegg til strikkevesker, fåes også flotte handlenett i lær. Show medium whiskey er et flott eksempel på et supert handlenett fra Muud. Sjekk ut de forskjellige flotte lærveskene og oppbevaringsløsningene til Muud på denne siden. Vi er sikre på at du vil finne noe som faller i smak.

Om produksjon av Muud Living

Muud produserer alle sine produkter i India. De eier sin egen fabrikk som oppfyller alle regler som kreves i indisk lov og mer. Det blir ikke brukt barnearbeid. Alle ansatte følger en vanlig arbeidsuke, og all overtid blir betalt for. Muud sin fabrikk er sertifisert i henhold til mye strengere forskrifter enn den indiske regjeringen krever.

Skinn som blir brukt til produksjon er et biprodukt av frittgående melkefe som har levd et fritt liv i naturen. Disse blir sendt til slakt når de ikke lenger kan produsere melk. Ingen dyr i deres produksjon blir avlet under elendige forhold med det formål å bare bruke skinn.

Fargestoffer som brukes under produksjon fraktes fra Tyskland til India, for å sørge for de beste og mest miljøvennlige produktene.

1,999.00 kr

Muud

Upsala

349.00 kr
499.00 kr
1,049.00 kr
549.00 kr
1,079.00 kr

Muud

Shadow

1,079.00 kr
399.00 kr
239.00 kr
129.00 kr

Muud

Rock

269.00 kr

Muud

Dust

549.00 kr

Muud

Bergen

129.00 kr
799.00 kr

Muud

Wind

399.00 kr