Klompelompe

Viser alle 2 resultater

KlompeLOMPE

KlompeLOMPE er bedriften som selger fantastiske strikke mønster, både til unge og store! KlompeLOMPE driftes av venninnene Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland. Sammen i 2012 begynte de å strikke praktiske og fine luer til barn siden de fant ut at det var en mangelvare. Guttelua de solgte som het “Kjekkasluen” ble veldig populær, og det ble stor etterspørsel etter en oppskrift på lua.

Etter en suksess med salg av hjemmestrikk, startet de å selge mønster til klærne de strikka på nettbutikken deres. Disse mønstrene tok fort av, og den dag i dag, selges over hele landet, samt i Skandinavia.

KlompeLOMPE setter mye tid og fokus på passform og kvalitet. Om du har kjøpt en KlompeLOMPE oppskrift, merkes det godt! Plaggene er bruksplagg, gjerne for barnehagen. Det setter også et sterkt fokus på å ha et gjennomført produkt, fra garn og fargevalg, til merkelapper. 

Selv om de startet med å selge oppskrifter og selv strikk, har de nå sammen med Sandnes Garn kommet ut med sitt helt eget KlompeLOMPE garn! I tillegg har de også startet å selge oppskrifter til voksne også, så nå er det bare å slenge seg på, og kjøpe oppskrifter!

De har også kommet ut med en del bøker. 


KlompeLOMPE Strikkefest

kjøp Klompelompe Strikkefest bok av Hanne Andreassen Hjelmås, Torunn Steinsland hos titt inn garn

Enten du er nybegynner eller viderekommende strikker, inneholder denne boka fristende oppskrifter. KlompeLOMPE boltrer seg i nye mønstre, farger og teknikker. Her er et helt kapittel med plagg som er enkle å lage for nybegynneren, og raske for den erfarne. Den som vil prøve seg på noe mer avansert og lekent, finner spennende oppskrifter med strukturstrikk, flerfarget mønsterstrikk og hullmønstre. Klassiske gensere og kofter er også med. Boka inneholder plagg til hele familien. Du kan strikke i tynn delikat tråd eller med fluffy tråd på tykke pinner. Hva med å prøve et lekent flerfarget leopardmønster på din neste genser, eller teste ut strikk med gulltråd på glamgenseren?

KlompeLOMPE merinoull

kjøp Klompelompe merinoull fra Sandnes Garn hos titt inn garn

Dette garnet er rett og slett et deilig og mykt garn som er laget i samarbeidet mellom Sandnesgarn og KlompeLOMPE. Dette garnet er superwash-behandlet slik at det er spesielt godt egnet til baby-og barneplagg. 

399.00 kr
399.00 kr