Viser alle 6 resultater

DMC

DMC garn er noe av det flotteste man kan jobbe med når man broderer. Kvaliteten er bare rett og slett enestående!

Om du er ute etter et eksklusivt og fantastisk broderigarn til dine prosjekter har du kommet til det rette produktet.

DMC er en anerkjent produsent av broderigarn, heklegarn og strikkegarn. De er kjent for sin fantastiske kvalitet som ikke trenger å koste deg skjorta. Om du har brukt broderigarn fra DMC garn før, så er dette nesten for godt til å være sant, men det er det ikke. Her for du rett og slett et billig garn som du kan bruke til dine broderi prosjekter.

DMC har en lang historie bak seg som strekker seg hele veien tilbake til 1746. Fra den tid har produsenten kommet seg veldig langt. De er nå en av de ledende organisasjonene innenfor garn, tråder og tekstilprodukter. Produsenten har en kjempesuksess når det kommer til heklegarn og broderigarn. Noe som er lett å forstå etter man har jobbet med produktene.

DMC garn forhandles verden rundt, men Norge, USA, Tyskland og England er landene som selger mest fra denne produsenten. Derfor er vi stolte over å kunne fortelle at vi selger DMC broderigarn!

Om du er interessert i håndarbeid og hobby, er det ikke noen god grunn for å velge noe annet enn DMC sitt broderigarn. Når du kjøper broderigarnet Moulinegarn fra DMC, finner du fort ut at fargevalget er usedvanlig stort. Derfor har vi lagt opp et fargekart for å gjøre kjøpet av broderigarnet litt lettere. Vi vil sørge for at du får ditt DMC garn!

Vi har også fantastiske perlegarn fra DMC i vårt sortiment. Dette perle garnet har et mykt og vakkert tvinnet garn som er utrolig mykt. Har en glanset og silkeglatt overflate som gir broderiene volum og en enestående kontrast.

Om du ikke helt vet hva du skal lage med det fantastiske broderigarnet fra DMC kan du alltids finne og bruke oppskrifter på nettet. Du får også kjøpt disse fra våres nettside under broderi kategorien.

199.00 kr
114.00 kr
89.00 kr
30.00 kr
49.00 kr
49.00 kr