CocoKnits

Viser alle 6 resultater

Cocoknits

Rett fra California, kommer et lite firma som jobber hardt for å designe nydelige og praktiske verktøy og mønstre som alle over hele verden kan kose seg med! De mener alle kreative punkter i en prosess burde være så enkelt som mulig, noe produktene fra Cocoknits hjelper deg med.

Ser du etter noen spennende maskemarkører? Eller kanskje prosjekt portfolio? Man får et ganske spennende utvalg når man velger å kjøpe et Cocoknits produkt! 


Cocoknits tenker mye på miljøet når de designer nye produkter. Derfor kan man resirkulere mange av produktene man får kjøpt fra dem. De er også veldig transparente på hvor produktene blir produsert. Disse stedene er China, USA og Morocco. 

Firmaet Cocoknits ble grunnlagt i 2007 av Julie Weisenberger. Siden den tid har hun mestret en sømløs genser strikke metode som heter “the Cocoknits Method”. Samtidig som dette, laget hun en linje med verktøy som gjør strikking og annet lignende håndverk lettere, morsommere, og mer kreativt. Hun har også gjennom perioden lært bort denne metoden til andre. 

Cocoknits maskestopper

kjøp Cocoknits maskestopper hos titt inn garn

Våres bestselgende produkt fra bedriften!

Her får du super lekre maskestoppere som du trer på tuppen av pinnen – slik at maskene ikke detter av når du legger fra deg strikketøyet.

Du får fire stoppere i hver str, og 6 forskjellige str. De passer til pinner i tykkelse 2-10mm

Tilbehørsrull

kjøp Tilbehørsrull oppbevaring fra cocoknits hos titt inn garn

Dette er en av våre favoritter. Elsker utseende og den praktiske løsningen med flere rom til alt stæsjet

Med denne tilbehørsrullen så får du 4 forskjellige rom som du kan oppbevare sakser, flettepinner, maskemarkører osv i. De er festet til et stykke som ruller rundt lommene og beskytter. Alle lommene kan også tas av. Så om du skal ut og reise så kan du bare ta med deg en av lommene istedet for alle – for å spare plass og vekt. Vi vet alle at hvert gram teller på flyreiser!

Den er laget av vaskbart papir, som bare er så utrolig kult i seg selv. Du får også med strikk i 3 forskjellige farger som du evt kan bytte ut.

Når du vasker mappen så vil den få et slitt – skrukkete – utseende som kan minne om skinn

Fjern strikken, vask delene i maskinen på finvask og kaldt vann. Klem og skrukk den mens den er fuktig. Forme den litt som du vil og la den lufttørke.

Så hva venter du på? Kjøp deg et Cocoknits produkt og la kreativiteten løpe løpsk! 

529.00 kr

Gaveideer

Tilbehørsrull

499.00 kr

Diverse

Claw Clips

69.00 kr
129.00 kr