Handekurven

Våre favoritt strikkepinner

For oss er gode strikkepinner helt essensielt for strikkingen. Gode pinner gir ikke bare et bedre resultat, men det gjør at du kan strikke lengre og mer, uten ubehag. Vi har fått Titt Inn gjengen til å fortelle litt om sine favoritt pinner. Forhåpentligvis kan du også finne de pinnene som passer deg og dine strikkebehov best!

KnitPro Cubics

Favoritter hos Inger-Marie og Monica. Cubics er firkantede strikkepinner i mørklakkert laminert bjørk, som er lette, sterke og fleksible. Disse pinnene fortjener å bli pratet litt ekstra om, da de faktisk er anbefalt til revmatikere og de som sliter med nakke- og skuldersmerter. Pinnene har en firkantet form, noe som gir et mer behagelig grep om pinnene. Dette fører til mindre påkjenning på skuldre og ledd når du strikker. Det er noe vi kan bekrefte!

Inger-Marie:

Jeg liker best Cubics fordi de ligger bedre i hendene. På grunn av fibromyalgi og mye smerter i skuldre og ermer så er de bedre da jeg ikke får samme smertene. Heller ikke i fingrene.

Monica:

Mine favorittpinner er Cubics pinner! Jeg har ikke vondt i håndleddet lengre når jeg strikker og jeg syns det blir et mye jevnere og penere resultat med disse pinnene.

Dersom du også sliter med noen form for vondter ved strikking anbefaler vi deg absolutt å prøve disse! Se utvalget vårt:

KnitPro Symfonie

Symfonie er strikkepinner i regnbuefarget laminert bjørk. Pinnene er spisset slik at maskene glir lett på plass, og er utrolig gode å strikke med. Disse er helt klart bestselgere i butikk.

Andrea:

Jeg bruker kun pinner i tre, favoritten er KnitPro Symfonie. På grunn av hvordan garnet glir på pinnene og at jeg ikke klarer metall klikkingen! Bruker utskiftbare pinner så det er enkelt å bytte størrelse og jeg ha mindre størrelse der maskene glir av. Og jeg digger fargene på de!

Ann Carethe:

Jeg er nok mest glad i KnitPro Symfonie, da disse er glatte og “stille” når jeg strikker. De klikker ikke!

Jorun:

Når jeg strikker på pinne 2,5-3 liker jeg best Symfonie pinnene, fordi garnet er da tynt og ofte glatt. Da slipper jeg at maskene glir av pinnen!

Se vårt store utvalg av Symfonie pinner:

ChiaoGoo strikkepinner

Dette er nok de strikkepinnene flest av oss sverger til. Og det er jo ikke så rart, når de populært anses som strikkepinnenes Rolls-Royce. Vi har tidligere laget et blogginnlegg om pinnene, som du kan lese her. Der finner du all informasjon om pinnene. Her skal du få høre hva vi syntes om pinnene!

Emilie:

Jeg elsker ChiaoGoo! Det er min all time favoritt. De er litt spisse, men ikke så spisse at man får hull i fingeren. De treffer maskene godt hver gang. Om man er en looper (bruker teknikken Magic Loop isteden for å strikke på settpinner) fungerer de helt perfekt for de har en “memoryfree” vaier som ikke blir krøllete og som maskene glir godt på. Ja, de koster litt ekstra, men er verdt hver krone! Jeg bruker de utskiftbare, og strikketøyet henger seg ikke igjen over skjøten mellom pinne og vaier.

Jeremiasz:

ChiaoGoo sine pinner er min favoritt! Vaieren er helt fantastisk og maskene beveger seg pent på pinnene! Det er alltid en behagelig opplevelse å strikke med ChiaoGoo. Om du er supporter av stålpinner, så er du nødt til å prøve deres pinner!

Inger-Marie:

Med pinne 3 og tynnere så liker jeg best ChiaoGoo på grunn av spissen som gjør det enklere å få med maskene.

Mariann:

De beste strikkepinnene jeg noen gang har prøvd er ChiaoGoo. For meg er det nok i seg selv at vaieren ikke krøller seg, da det er noe av det mest irriterende jeg vet om. Men i tillegg har alt garn jeg har strikket med glidd godt på pinnen. Og jeg elsker at de er spisse nok til at til og med jeg som strikker stramt kan strikke uten noen som helst problemer. Og jo tykkere pinnene er, jo tykkere er også vaieren! Dette er også helt genialt for oss som strikker litt stramt, for det hindrer at maskene “krymper” over vaieren og setter seg fast.

Jorun:

Til alt over pinne 2,5-3 sverger jeg til ChiaoGoo! De er bare helt fantastiske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Rask levering

Sendes raskt til hele Norge

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Internasjonalt

Bestill uansett hvor du er

Sikker betaling

Klarna / Vipps