Handekurven

Sommerstrikk til dame

Det begynner å bli varmere i været, og da er det vanskelig å ikke begynne å tenke på sommerstrikk. Når jeg tenker på sommerstrikk tenker jeg på topper i bomull, deilige cardigans du kan ha utenpå sommerkjolen og florlette plagg i myk mohair. Og selvfølgelig masse kult tilbehør! Sommeren er tid for avslapping. Det er derfor viktig for meg med enkle plagg, som kan få plass i veska eller strandbagen.

For bedre oversikt har vi kategorisert garnpakkene etter leverandør. Slik at du enkelt finner frem til et plagg strikket i ditt favoritt garn. I dette innlegget har vi valgt å ta for oss Sandnes Garn, Rauma Garn og Marte Helgetun.

Sandnes Garn

Sandnes har et stort utvalg garn som er godt egnet til sommerplagg. Line og tynn line er store favoritter hos oss. I år finner du også Tykk Line i sortimentet vårt. Tykk Line ble introdusert tidligere i år, sammen med fire nydelige oppskrifter. Alle tre består av 53 % bomull, 33 % viskose og 14 % lin. Med denne blandingen får garnet bomullens og viskosens absorberende og myke egenskaper, kombinert med linens svale følelse. Viskosens blankhet sammen med linens matthet gir garnet en spennende struktur og overflate.

Tykk Line

Tynn Line

Line

Duo

Duo består av 55 % merinoull og 45 % bomull. Det er et veldig behagelig helårsgarn. Ullen gjør at garnet blir lettere, mer elastisk og isolerer bedre enn ren bomull. Bomull klør ikke. Blandingen av merinoull og bomull gjør denne kvaliteten til et lett og mykt garn som isolerer godt. 

Mandarin Petit

Mandarin Petit er Sandnes sin tynneste bomullskvalitet og er 100 % plantebasert. Bomullens absorberende egenskaper gjør at den trekker lett til seg fuktighet, noe som gjør at de passer ypperlig til kluter og sommerplagg. Bomull klør ikke og er en favoritt blant dem som synes at ull klør. 

Rauma Garn

Vi har et stort utvalg bomullsgarn fra Rauma. I disse finner du masse deilig sommerstrikk til dame. Vi har også Pelini og Alpakka lin, som er passer perfekt til varmt sommervær.

Pandora

Pandora er et garn i 100% pima bomull, som er en av verdens fineste bomullsfibre. Det holder seg godt i bruk og kan vaskes i maskin. Dette er Rauma sin tynneste bomullskvalitet.

Petunia

Petunia er et garn i 100% pima bomull, som er en av verdens fineste bomullsfibre. Det holder seg godt i bruk og kan vaskes i maskin. Petunia gir myke plagg som er behagelige å ha på. Petunia gjør seg godt både til plagg i sommergarderoben, og tilbehør som kurver, vesker og kluter. 

Sumatra

Sumatra er et tykkere bomullsgarn i 100% mercerisert mako bomull. Dette gir plaggene et glansfullt og elegant uttrykk. Plaggene får definert struktur og fint fall. 

Pelini

Pelini består av 50% pima bomull og 50% lin, en kombinasjon som gir plaggene både linets svale og tørre følelse kombinert med bomullens mykhet. Garnet gjør seg godt både til plagg i sommergarderoben, og tilbehør som kurver, vesker og kluter. 

Marte Helgetun

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Rask levering

Sendes raskt til hele Norge

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Internasjonalt

Bestill uansett hvor du er

Sikker betaling

Klarna / Vipps