Handekurven

Peer Gynt fra Sandnes Garn

Har du prøvd garnet Peer Gynt fra Sandnes Garn? Hos oss finner du det nå både i fysisk butikk og nettbutikken, og vi elsker det! Dette garnet har vært på markedet helt siden 1938, og har siden den gang vært en favoritt til koftestrikk. Garnet er fortsatt like populært i dag, og hos oss finner du garnpakker i garnet på alt fra den klassiske Marius genseren, til den stilige November Jacket. Garnet inneholder 100% Norsk ull, som ikke er superwash-behandlet. Plagg i norsk ull oppleves lette, lune og blir mykere for hver gang du bruker det. Norsk ull er slitesterk, nupper lite og har veldig god spenst som gjør at plagg holder godt i form og fasong over tid.

Ta hensyn til miljøet; ull puster og trenger sjelden vask, vi anbefaler heller at plagget luftes. Plagg av norsk ull har lang levetid og kan være like fine i flere generasjoner. Vasker du i maskin anbefaler vi at alle ullplagg vaskes separat på ullprogram for en mest skånsom behandling. Sentrifuger godt og tørk plagget flatt, gjerne oppå et håndkle. Bruk aldri vaskepose når du vasker håndstrikkede plagg i ull. Dette skaper friksjon som kan føre til at plagget tover.

Peer Gynt kommer i 50 g nøster, som inneholder ca. 91 meter garn. Veiledende pinner for garnet er 3,5 og 4, og strikkefasthet er 22 masker = 10 cm.

Fargekart

Dette garnet kommer i 48 farger, hvorav vi har 17 fager. Er det en farge du savner og gjerne vil at vi skal ta inn? Send oss en mail til nettbutikk@tittinngarn.no, så skal vi se hva vi kan gjøre!

Hva kan du strikke i Peer Gynt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Rask levering

Sendes raskt til hele Norge

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Internasjonalt

Bestill uansett hvor du er

Sikker betaling

Klarna / Vipps