Handekurven

Nyheter fra Marte Helgetun

Har du fått med deg de nye kvalitetene fra Marte Helgetun?

Fargespill garnet ble fort en favoritt hos våre kunder, men nå har Marte kommet med tre nye garnkvaliteter; Lunt, Lett og Luftig. Fargene i disse kvalitetene følger hverandre, slik at hele den nye garnserien by Marte Helgetun vil kunne mixes og matches om hverandre. Her finner du litt mer informasjon om de forskjellige kvalitetene, og hva du kan bruke de til!

Lunt 03

Lunt

Dette garnet består av 100% merinoull, som ikke er superwash-behandlet, derfor anbefaler vi håndvask av plagg i dette garnet. Hvert nøste veier 50 gram og inneholder ca. 180 meter med garn. Strikkefastheten er 22-24 masker på pinne 4. 

Lett

Lett består av 70% mohair og 30% silke. Et luksuriøst og mykt garn som egner seg godt som følgetråd til de andre kvalitetene fra Marte Helgetun. Hvert nøste veier 25 gram og inneholder ca. 210 meter med garn. Vi anbefaler også håndvask av plagg i dette garnet.

Luftig 03

Luftig

Dette myke garnet inneholder 65% Merinoull, 25% Babyalpakka og 10% Mikrofiber. Hvert nøste veier 50 gram, og inneholder ca. 240 meter med garn. Dette er altså et svært drøyt garn, også et slitesterkt et. Anbefalt strikkefasthet for dette garnet er 22 masker på pinne 4. Plagg i dette garnet anbefaler vi at vaskes for hånd. 

 

Garnpakker fra Marte Helgetun

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rask levering

Sendes raskt til hele Norge

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Internasjonalt

Bestill uansett hvor du er

Sikker betaling

Klarna / Vipps

0