Handekurven

Jensen Yarn

Vi har endelig tatt inn Jensen Yarn fra Isager! Dersom du er like glad i PetiteKnit sine oppskrifter som oss, har du kanskje ventet på dette?

Jensen Yarn er et 3-tråds garn i 100% Ull. Garnet blir spunnet og farget i Danmark og er utrolig holdbart. Det egner seg spesielt godt til strukturstrikk, og vi drømmer selvfølgelig allerede om en Ingrid Sweater i denne! Hespene kommer i 100g, men kan enkelt deles og selges derfor hos oss som 50g. Husk derfor at du må bestille 2 stk dersom oppskriften sier du skal ha 100g Jensen Yarn. 100 g = 250 meter med garn og garnet har en strikkefasthet på 22 masker = 10 cm. Anbefalt pinnetykkelse er 3 til 4 mm.

Jensen Yarn blir nydelig i kombinasjon med andre kvaliteter fra Isager. Det er spesielt mye brukt sammen med Silk Mohair, som vil gi strikkefasthet 16/10 på pinne 5. For en myk og deilig variasjon uten mohair kan du f.eks blande garnet med Alpaca 1 (19/10 på pinne 3,5) eller Alpaca 2 (17/10 på pinne 4).

Enn så lenge har vi bare tatt inn fem farger i dette garnet, men mer skal det bli. Vi ønsker å høre hvilke farger dere ønsker dere! På nettsiden til Isager finner du et komplett fargekart, send oss en melding eller kommenter på dette innlegget om hvilke farger du ønsker deg, så kanskje de havner i hyllene våre.

Fargene vi tatt inn nå

Her kan du se de fargene vi har tatt inn. Som nevnt kan du være med å bestemme hvilke farger vi skal ta inn.

Hva kan du strikke i Jensen Yarn?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Rask levering

Sendes raskt til hele Norge

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Internasjonalt

Bestill uansett hvor du er

Sikker betaling

Klarna / Vipps