Handekurven

Hubrogenser

Sjekk ut den kule, morsomme og lekre Hubrogenser fra Snusfin

Fargerik og leken barnegenser

På utkikk etter et nytt, kreativt strikkeprosjekt, eller trenger ungen din en varm genser å bruke i høst? Kanskje Hubrogenser er det du leter etter. Mange strikkere liker denne genseren fordi du enkelt kan gi den din personlige vri, og barna liker den fordi den får fantasien til å løpe…eller fly. 

Genseren er strikket med intarsiateknikk – ikke la deg skremme om du ikke har prøvd det før, det er ikke mer komplisert enn å strikke frem og tilbake med flere garnfarger. Den har “vingeflapper” som en morsom detalj under ermene. Jeg har ennå ikke truffet et barn som har prøvd genseren og ikke likte denne detaljen.

Personlig er jeg veldig glad i å bruke farger og kontraster når jeg strikker. Sikkert lett å se på bildene mine – men jeg synes også genseren blir veldig fin i mer nøytrale fargetoner. Kanskje har du en Harry Potter-fan hjemme som hadde satt pris på en hvit ugle som Harry Potters Hedwig, eller kanskje du ønsker en mer naturtro hubro og velger bruntoner.

Det som fenger meg mest med genseren, er at det finnes så mange valgmuligheter for hvordan du kan tilpasse den, med unike detaljer som kun din Hubrogenser vil ha. Oppskriften inkluderer flere alternativer for hvordan øyne og nebb kan utformes, men det er bare fantasien som setter grenser. Hva med å bruke flerfarget garn til å strikke uglen? Du kan brodere på detaljer som hjerter og prikker, eller ha perler på vingene for å virkelig fremheve dem.

Uansett hva du velger, så vil jeg veldig gjerne se din versjon, og håper du deler med @snusfin.

Trykk her så kommer du direkte til Snusfin sin instagram side

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rask levering

Sendes raskt til hele Norge

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Internasjonalt

Bestill uansett hvor du er

Sikker betaling

Klarna / Vipps