Handekurven

Design din egen “Ugly Christmas Sweater”

Har du lyst til å strikke din egen “Ugly Christmas Sweater”? House Of Yarn har kommet med oppskrift på basic genser og vest du kan bruke som utgangspunkt. Deretter er det bare å pynte etter egen fantasi! Dette er jo en kjempe morsom aktivitet på juleverksted og oppskriftene kommer til både barn og voksen, dame og herre.

Oppskriftene ligger gratis på nettsiden til House Of Yarn, og garnpakkene finner du her:

Hvordan dekorere din “Ugly Christmas Sweater”

Hva er egentlig en “Ugly Christmas Sweater”? Det er en genser med julemotiver, som nisser, reinsdyr, mistelteiner, julekuler, lys og gaver. More is more når det kommer til en slik genser. Det ligger jo litt i navnet at genseren skal være overdreven, stygg og aller helst morsom.

Det er med andre ord bare fantasien som setter grenser, men her er litt drahjelp hvis du sliter med å komme i gang. Man kan i stor grad bruke ting man allerede har hjemme til å dekorere genseren. Julekuler, glitter og små julefigurer kan mange av oss finne på loft og i kjeller. Eller så vil jeg tro det er mye å finne i den lokale bruktbutikken som vil være perfekt å feste på en julegenser.

Ullfilt, silkebånd og bjeller er også ting som hører hjemme på en “Ugly Christmas Sweater”. Og dersom du har lyst til å legge litt ekstra jobb i det kan du jo brodere forskjellige julekarakterer eller tekst på genseren. Knapper og øyne vil gi karakterene mer personlighet.

Sjekk også Instagram for å få mer inspirasjon. House of Yarn har laget en egen emneknagg #HOYjulegenser2021, her tenker vi det vil dukke opp mange fine (stygge) julegensere etterhvert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Rask levering

Sendes raskt til hele Norge

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Internasjonalt

Bestill uansett hvor du er

Sikker betaling

Klarna / Vipps