Handekurven

Bli med på samstrikk av Blånejakke!

Det startet med ei som ville strikke seg Blånejakke, hun fikk med seg sin kollega. Så ballet det seg på og nå er vi enda flere som skal legge opp 1.februar. Bli med du også!

Andrea skal strikke blånejakke i kort utgave, Inger-Marie har fra før strikket denne i kombinasjonen Spinni, Alpaca 2 og Isager tweed. Så Inger-Marie og Jorun skal ha en lang utgave hver.

Vi har lagt ut oppskriften i nettbutikken, den er i PDF men vi må sende den manuelt via Ravelry så den blir sendt neste arbeidsdag. Evt så kan du kjøpe den direkte på ravelry selv her

Blånejakke er designet av Strikkezilla, og er strikket ovenfra og ned i riller – med i-cord kant rundt åpninger. Den lange jakken har også lommer hvis man ønsker det. Hva er ikke mer perfekt enn en god og tykk jakke nå som det er flere blå ute enn på lenge. Vi har laget klart noen garnpakker i nettbutikken, både i blåne men slang også med en morsom utgave i Poppy med alpakka følgetråd for de som ikke vil ha pelsull men også ha litt mer fargespill.

Så samstrikken da…

Vi legger opp 1.februar og vil gjerne bli tagget i innlegg hvis du blir med. Dette er kun for hygge så ingen premier, regler eller press. Meeeeeeen, rabattkode har vi selvfølgelig :p

Bruker du koden blånejakke innen 1.februar så får du 15% på Blåne

Vi gleder oss til å legge opp og se din prosess og ferdig resultat dersom du joiner oss 🙂

One comment

  1. Jeg var lett å overtale 😄
    Garn er bestilt og oppskrifta har jeg i boka.
    Gleder meg ❤️🧶🥢

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rask levering

Sendes raskt til hele Norge

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Internasjonalt

Bestill uansett hvor du er

Sikker betaling

Klarna / Vipps