Handekurven

Alpakka lin

Alpakka lin er et veldig deilig og samtidig spesielt garn fra Rauma. Jeg elsker det fordi det har fluff men samtidig så reker det ikke som annet fluffy garn. Når garnet blandes med lin så er det også det perfekte sommer garnet. Plaggene i alpakka lin kan brukes hele året. Men om sommeren er det for eksempel spesielt godt egnet i plagg som kan slenges over sommerkjolen. Det er et flott garn som du fint kan strikke med alene både enkel og dobbel tråd – eller sammen med andre garn dersom du ønsker det.

Det som gjør garnet spesielt er at det er et mykt alpakkagarn som bindes sammen med en tråd i lin. Linet i garnet gir et vakkert fargespill, så noen farger kan se litt melerte ut – selv bare med en tråd. Alpakka delen av garnet består av fine fibre fra baby alpakka, noe som gjør garnet mykt og deilig.

Noe av det vi liker spesielt godt med garnet er at det er så mange meter pr nøste. hele 175 meter selv på pinne 4,5. Det gjør at plaggene blir rimelige selv om kvaliteten er høy. Det vi også liker er at garnet er laget av 100% naturfiber. Så det er ikke noe plastic fantastic.

Du kan sjekke ut fargene vi har i garnet her

Garnpakker i Alpakka lin

Du kan sjekke ut inspirasjon til alpakka lin på instagram

Ofte brukes instagram for å sjekke ut forskjellige plagg som strikkes i garn jeg ønsker å prøve ut. Vi vil gjerne at du tagger oss dersom du strikker noe eller legger ut bilder av alpakka lin du har kjøpt hos oss, slik at vi kan bli inspirerte og dele bildene videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Rask levering

Sendes raskt til hele Norge

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Internasjonalt

Bestill uansett hvor du er

Sikker betaling

Klarna / Vipps