Handekurven

418 Finull og Alpaca Silk til dame

418 Finull og Alpaca Silk til dame forsidebilde.

Ny kolleksjon fra Rauma: 418 Finull og Alpaca Silk til dame. I denne nye kolleksjonen fra Rauma presenterer de en vakker kolleksjon av deilige høstfavoritter til dame. Plaggene strikkes i én tråd Finull sammen med én tråd Alpaca Silk. Kolleksjonen inneholder basisplagg med spennende strukturer og moderne ­passform. Her finner du Dilon strukturgenser, Mynte genser med border i hullmønster, Sesam raglangenser med høy hals, Mejram vest med v-hals og knapper, Vinge jakke med dobbelstrikket halskant, samt Felice ribbelue og skjerf i striper.

Finull og Alpaca Silk

Finull spinnes av 100% norsk ull på Rauma sin fabrikken i Romsdalen. Garnet oppleves lett og luftig. Det gir plagg som holder fasongen år etter år. Alpaca Silk er et mykt, tynt og pusete garn av alpakka og silke. Kombinasjonen av de to kvalitetene gir en helt unik følelse av både mykhet og struktur som vi håper du får lyst til å prøve!

Finull kommer i hele 135 farger, mens Alpaca Silk kommer i 18 farger. Det betyr at du nesten kan lage uendelige farge variasjoner av disse plaggene. Vi gleder oss til å se hvilke vakre fargekombinasjoner dere tryller frem!

Garnpakkene i 418 Finull og Alpaca Silk

Hvilken modell fra kolleksjonen var din favoritt?

2 comments

  1. Hærlig hefte! Dilon strukturgenser og vinge raglanjakke var nydelig, må virkelig rydd plass på pinnan 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rask levering

Sendes raskt til hele Norge

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Internasjonalt

Bestill uansett hvor du er

Sikker betaling

Klarna / Vipps