Handekurven

2206 – Line og Tynn Line Barn

Fikk du med deg blogginnlegget om kolleksjonen til dame i Line og Tynn Line? Her kommer en ny sommerkolleksjon til barn i samme garnet! Her finner du nye sommerfavoritter til barna, og kanskje planlegger du en Mosekjole til deg selv? Hva med å strikke en matchende til barn!

Strikk i Line er behagelig for barna året rundt, spesielt om sommeren og her finner du perfekte sommerplagg til små og store barn. Mangler du en kjole i sommergarderoben er Mosekjolen et opplagt valg. Vil du heller strikke en jakke anbefaler vi Ridley jakke med et enkelt mønster. Kongle topp og River topp har rundt bærestykke og korte ermer. Strikk med runde bærestykker er enkle å strikke og har en fin passform. Det gjelder også strikk med raglanermer som Lana genser og Skippergenser. God sommerstrikk!

2206 – Tynn Line og Line Barn garnpakker

Garnet brukt i kolleksjonen

Begge garn består av 53 % bomull, 33 % viskose og 14 % lin. Med denne blandingen får garnet bomullens og viskosens absorberende og myke egenskaper, kombinert med linens svale følelse. Viskosens blankhet sammen med linens matthet gir garnet en spennende struktur og overflate. Line og Tynn Line er samme garnkvalitet, men med ulik tykkelse. Line er 4-tråds garn og Tynn Line 3-tråds garn. 

Farger i Line

Kommer i 31 farger, som vi har 17 av. Skulle du ønske deg en farge vi ikke har så ta kontakt!

Farger i Tynn Line

Kommer i 26 farger, som vi har 18. Skulle du ønske deg en farge vi ikke har så ta kontakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Rask levering

Sendes raskt til hele Norge

Lett og trygt

Betal med Klarna etter 14 dager

Internasjonalt

Bestill uansett hvor du er

Sikker betaling

Klarna / Vipps