Titt Inn Garn - Webshop
Vil du helst betale med Vipps? Skriv det som kommentar så ordner vi det manuelt - velg betaling i butikk.
Ordentlig stoffe saks Stor og god! :p En skikkelig stoffsaks som ligger godt i hånden og har litt vekt. Følger med skinn lomme til oppbevaring
Lagerstatus: 4
kr 499

Pinne oppbevaring til utskiftbare pinner. Dette etuiet er en praktisk måte å oppbevare favoritt pinnene dine på. Utformet med 12 mellomrom for utskiftbare strikkepinner. Hvert etui har tre adskilte seksjoner for å oppbevare vaiere, tilbehør og annet små "stæsj".
Lagerstatus: 11
kr 745

En liten praktisk kutter som ligger i eget skinn etui. Liten, praktisk og "grov" :) Rustikk kutter på sitt beste :p
Lagerstatus: 4
kr 399

Vi bare elsker denne oppbevaringen! Lekker mappe med plass til dine utskiftbare pinner, denne er perfekt til de som er litt kortere, f.eks til 40cm. Den har praktiske lommer til oppbevaring av f.eks pinnemåler, maskemarkør og vaier.
Lagerstatus: 3
kr 725

Laget i resirkulert MDF, en holdbar og fin pinnemåler som du bruker for å holde orden på tykkelsen på pinnene dine!
Lagerstatus: 8
kr 79

Utrolig morsomme pins, med god lås bak. Pynt opp plaggene dine, eller strikkevesken!
Lagerstatus: 6
kr 119

Lekker strikkefasthetsmåler med mulighet til å måle pinnetykkelser også. Den viser mål både i cm og inch Laget i resikulert MDF
Lagerstatus: 4
kr 165

Kombi pakke med maskemarkører! Disse kommer i et utrolig lekkert og pragisk glass. I denne komboen får du 20 store og 20 små markører, og 20 fremgangsmarkører.
Lagerstatus: 5
kr 149

Maskemarkører er et utrolig praktisk hjelpemiddel. Disse er i tillegg utrolig fine!!! Metall markører, som kommer i et lekkert glass. Det er 25 markører i hver glass
Lagerstatus: 9
kr 79

Pinne oppbevaring til utskiftbare pinner. Dette etuiet er laget i ull og gir et praktisk og kompakt sted for å oppbevare våre mest uunnværlige strikkeverktøy. Utformet med 12 mellomrom for utskiftbare strikkepinner. Hvert etui har tre adskilte seksjoner for å oppbevare vaiere, tilbehør og annet små "stæsj".
Lagerstatus: 2
kr 799

Utrolig lekre sokkeblokkere i tre. Kommer i 3 str Mønsteret som er laget fører til at det kommer luft til, og sokkene tørker fint. Du får 1 sett, altså 2 blokkere.
Lagerstatus: 11
kr 349