Titt Inn Garn - Webshop
Vi sender ut pakker 3-4 dager i uken.
Har du også opplevd tørre, sprukne fingre? Kanskje også så ille at garnet henger seg opp. Maker's balm er utformet slik at man lett kan påføre mengden man trenger - kun der man trenger det. Og er perfekt for alle som jobber med garn og fibre. Påfør balmen der du er tørr, og masser det inn. Så kan du plukke opp strikketøyet igjen med en gang. Maker's balm er lagd av fuktgivende og organiske oljer. Lukten er Rosewood + Black Spruce som er frisk og "tre lignende" Et naturlig produkt som er lagd i USA, This natural product is made in the USA, paraben og soya fri.
Lagerstatus: 1
kr 129
- +
OBS OBS Begrenset antall. Vi har tatt inn bare noen få kurver i denne omgang. Trenger du en måte å oppbevare strikketøyet ditt på - som både er funksjonet og i lekkert design? Denne fine filkurven fra Twig & Horn er nok det du leter etter! Den er fin å ha stående med f.eks strikketøyet - og med håndtak så kan du også ta den med deg. Det beste er - at den kan også legges helt flat! Så du kan jo til og med ta den med på tur om du vil. Den er laget av 50% ull og 50% resirkulerte syntetiske fiber. Materialet er kraftig, slik at kurven lett kan stå oppreist alene. Farge: grå melert/koks Mål: 32 x 25,5 x 18 cm montert 77,5 x 61 cm umontert
Lagerstatus: 3
kr 699
- +
Utrolig lekker prosjekt veske fra Twig and horn. Perfekt til strikkeren! Stor nok til dine største prosjekter, eller hvis du f.eks skal en kjapp tur på matbutikken! Samtidig som at prosjektet ditt ikke forsvinner i vesken :p Den har to lommer i stiden så du kan ha saks/oppskrift/telefon lett tilgjengelig
Lagerstatus: 5
kr 999
- +
Pinne oppbevaring til utskiftbare pinner. Dette etuiet er en praktisk måte å oppbevare favoritt pinnene dine på. Utformet med 12 mellomrom for utskiftbare strikkepinner. Hvert etui har tre adskilte seksjoner for å oppbevare vaiere, tilbehør og annet små "stæsj".
Lagerstatus: 8
kr 745
- +
En liten praktisk kutter som ligger i eget skinn etui. Liten, praktisk og "grov" :) Rustikk kutter på sitt beste :p
Lagerstatus: 1
kr 399
- +
Ordentlig stoffe saks Stor og god! :p En skikkelig stoffsaks som ligger godt i hånden og har litt vekt. Følger med skinn lomme til oppbevaring
Lagerstatus: 4
kr 499
- +
Vi bare elsker denne oppbevaringen! Lekker mappe med plass til dine utskiftbare pinner, denne er perfekt til de som er litt kortere, f.eks til 40cm. Den har praktiske lommer til oppbevaring av f.eks pinnemåler, maskemarkør og vaier.
Lagerstatus: 1
kr 725
- +
Utrolig morsomme pins, med god lås bak. Pynt opp plaggene dine, eller strikkevesken!
Lagerstatus: 3
kr 119
- +
Kombi pakke med maskemarkører! Disse kommer i et utrolig lekkert og pragisk glass. I denne komboen får du 20 store og 20 små markører, og 20 fremgangsmarkører.
Lagerstatus: 3
kr 149
- +
Maskemarkører er et utrolig praktisk hjelpemiddel. Disse er i tillegg utrolig fine!!! Metall markører, som kommer i et lekkert glass. Det er 25 markører i hver glass
Lagerstatus: 1
kr 79
- +
Pinne oppbevaring til utskiftbare pinner. Dette etuiet er laget i ull og gir et praktisk og kompakt sted for å oppbevare våre mest uunnværlige strikkeverktøy. Utformet med 12 mellomrom for utskiftbare strikkepinner. Hvert etui har tre adskilte seksjoner for å oppbevare vaiere, tilbehør og annet små "stæsj".
Lagerstatus: 5
kr 799
- +
Utrolig lekre sokkeblokkere i tre. Kommer i 3 str Mønsteret som er laget fører til at det kommer luft til, og sokkene tørker fint. Du får 1 sett, altså 2 blokkere.
Lagerstatus: 5
kr 349
- +