Titt Inn Garn - Webshop
Vi sender ut pakker 3-4 dager i uken.
Du er her: Forsiden > Nyheter
På Stell Sitronsåpe 60 gram. Flekkfjernersåpen i mindre utgave, med økologisk bomullspose. Perfekt på reise eller til de som ikke har prøvd sitronsåpen før. Flekkfjerner’n du blir avhengig av! Bruk den på ull, bomull, allværsplagg og alle andre tekstiler, tøysko, tepper og tremøbler… – du vil elske den friske sitronduften! Økologisk, vegansk og biologisk. nedbrytbar.
Lagerstatus: 27
kr 79
- +
Vildejakke er en sprek og fargerik lang jakke, strikket på tykke pinner. Her har vi lekt oss med å blande ulike garnkvaliteter og strukturer. Da blir det gøy å strikke! Jakken er myk og luftig med kvalitetene Puno, Iris, Plum, Alpaca Silk,
Lagerstatus: 5
kr 60
- +
Å strikke til en liten baby er en kjærlighetserklæring. Barselstrikk inneholder 18 nybegynnervennlige strikkeoppskrifter, som alle kan greie. Oppskriftene er skrevet uten bruk av forkortelser og uten alt for avanserte teknikker, og flere av oppskriftene har dessuten bildeguide, så det blir lettere å forstå fremgangsmåten. Utover oppskriftene inneholder boken også gode råd til hjemmestrikkede barselgaver og gode råd til nye strikkere - samt et avsnitt om valg av garn og materialer til oppskriftene. Alle bokens oppskrifter er unisex og kan dermed brukes av både gutter og jenter. Oppskriftene kommer i str. 0 mdr. - 24 mdr, men flere av dem går helt ned i str. prematur. Boken inneholder alt fra cardigans og gensere til drakter og små vintersett. Dessuten er det oppskrifter på tilbehør som smokkesnor og et lekkert teppe, som har en like vakker bakside som forside.
Lagerstatus: 2
kr 399
- +
PAN er en skikkelig god-genser på kalde høstkvelder, og perfekt til fjellturen. PAN passer like godt til damer og menn. En deilig oversized genser, med detaljer som hull til tommelen for å beskytte fingrene ekstra godt mot kulden. Velg om du ønsker å strikke genseren med rund hals eller med høy hals med glidelås, oppskriften dekker begge alternativer. Garn: Knit Me Merino - 80% fin merino og 20% baby alpakka. Størrelser: S (M) L (XL) XXL Mål: Brystomkrets: 94 (102) 110 (118) 126 cm. Ermlengde: ca 50 cm (oppbrettet). Ermomkrets: ca 41 (43) 45 (46) 48 cm. Garnmengde: 122 Bast Melert: 450 (500) 550 (600) 650 gram. 116 Marsala: 50 gram. 106 Havdyp: 50 gram. Tilbehør: Glidelås til halsen om strikket med høy hals. Pinner: Rundpinner 3,5 og 4 mm. Strømpepinner 3,5 mm. Strikkefasthet: 20 masker pr. 10 cm glattstrikk.
Lagerstatus: 5
kr 49
- +
Høsten kommer fort og vi gleder oss til innekvelder med gode samtaler og et hyggelig strikketøy i hendene. I dette heftet finner du oppskrifter til sokker i mange forskjellige mønster, i en varm og spennende fargeskala. Sokkene er strikket i 2 tr. Gammelserie.
Lagerstatus: 10
kr 60
- +
Fjerner flekker fra plagg og tekstiler som ikke kan vaskes i maskin. Bruk den på blant annet dress, bunad, interiør og sko – effektiv og miljøvennlig. Økologisk, vegansk og biologisk nedbrytbar. 115ml.
Lagerstatus: 10
kr 199
- +
Veskehåndtak til middel store/store vesker Robuste og sorte håndtak med ferdig hull til å sys på
Lagerstatus: 2
kr 280
- +
Håndtak for litt større vesker. Robust og solid, med ferdig hull til å sys på.
Lagerstatus: 2
kr 179
- +