Titt Inn Garn - Webshop
Vi sender ut pakker 3-4 dager i uken.
En smalere veske, men samme fine mønster som paris shopper. Litt nettere i bruk når du skal ut å spise lunsj, sitte å vente på håndballtrening eller en liten tur i parken. Her har du en litt mer "vanlig" veske størrelse, men det fine med denne er at den har en liten lomme på innsiden - med glidelås som du kan bruke til oppbevaring av f.eks lommebok og telefon. Slik at det ikke havner i bunn og under alt strikketøyet ;) vi har alle vært der!
Lagerstatus: 3
kr 349

Shopper colour block passer til det meste, enten du trenger en veske til strikketøyet, hverdagsbruk, en strandveske eller oppbevaring i huset. Bruksområdene er mange, kun fantasien setter en stopper her. Det er en perfekt gave, med eller uten noe oppi. Ikke minst så ser den fresh og kul ut. Vesken står stødig, rommer mye og er god å bære. Håndtakene er solide og tåler mye vekt. Til forskjell fra paris shopper så har shopper colour block håndtak i skinn og er litt videre og firkantet i formen. H: 27 cm B: 31 cm D: 24 cm. Laget for hånd av resirkulert plast, garantert fritt for barnearbeid av noe slag. Handed By produserer med minste mulige fotavtrykk på miljøet og etter strenge etiske regler. Ønsker du deg den i andre farger? Ta kontakt!
Lagerstatus: 3
kr 399

En flott kurv, den høyteste på bildet. Kurv med ben i resirkulert plastmateriale med ben i eiketre. Høyde 20 cm Diameter: 26 cm Total høyde med ben 60 cm. Bruk den til strikketøyet, eller hva med som en blomsterpotte? Ønsker du deg den i andre farger? Ta kontakt! Pga høy frakt er prisen høyere i nettbutikken enn i fysisk butikk.
Lagerstatus: 17
kr 399

En flott kurv, den mellomstore på bildet. Kurv med ben i resirkulert plastmateriale med ben i eiketre. Høyde 24 cm Diameter: 34 cm Total høyde med ben 39 cm. Bruk den til strikketøyet, eller hva med som en blomsterpotte? Ønsker du deg den i andre farger? Ta kontakt! Pga høy frakt er prisen høyere i nettbutikken enn i fysisk butikk.
Lagerstatus: 31
kr 449

En flott kurv, den laveste på bildet. Kurv med ben i resirkulert plastmateriale med ben i eiketre. Høyde 16 Cm. Diameter: 34 Cm. Total høyde med ben 26 cm. Bruk den til strikketøyet, eller hva med som en blomsterpotte? Ønsker du deg den i andre farger? Ta kontakt! Pga høy frakt er prisen høyere i nettbutikken enn i fysisk butikk.
Lagerstatus: 30
kr 399

Her har du den perfekte vesken/baggen til det meste. Bruk den til oppbevaring av alt strikketøy, bruk den til å bære inn ved - eller hva med en strandbag? Håndlagd i 70% Resirkulert plast, noe som gjør at den fint bare kan tas med ut å spyles hvis den er møkkete. Disse fyker ut av butikken når vi får de, derfor har vi åpnet for muligheten til å forhåndsbestille. Sjekk tilgjengeligheten på den fargen du ønsker deg. Står det 0 så vil varen bli sendt så fort vi får den inn på lager. 43 x 24 x 36 cm Ønsker du deg den i andre farger? Ta kontakt! Pga høy frakt er prisen høyere i nettbutikken enn i fysisk butikk.
Lagerstatus: 6
kr 549

Paris Shopper passer til det meste, enten du trenger en veske til strikketøyet, hverdagsbruk, en strandveske eller oppbevaring i huset. Bruksområdene er mange, kun fantasien setter en stopper her. Paris Shopper er en perfekt gave, med eller uten noe oppi. Ikke minst så ser den fresh og kul ut. Vesken står stødig, rommer mye og er god å bære. Håndtakene er solide og tåler mye vekt. Den passer under flysetet, så den er godt egnet på reise. Legg den sideveis i kofferten din, med noe av bagasjen inni, så har du strandveske eller shoppingveske med på turen. H: 31 cm B: 32 cm D: 20 cm. Laget for hånd av resirkulert plast, garantert fritt for barnearbeid av noe slag. Handed By produserer med minste mulige fotavtrykk på miljøet og etter strenge etiske regler. Ønsker du deg den i andre farger? Ta kontakt! Pga høy frakt er prisen høyere i nettbutikken enn i fysisk butikk.
Lagerstatus: 25
kr 349